• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı hakkında öneri

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
.....................................................................

Son düzenleme:
kıyafeti daha almadım ama sade ve fazla klasiğe kaçmayak bişey almak istiyorum nişan salonda olucak

Son düzenleme:
rengi önemli değil cnm, benim aklıma takılan sadece bu havlarda açık ve topuklu ayakkabı uygun olurmu nişan için yoksa kapalı bi ayakkabı mı mesela çizme giysem komik olurmu yani ayakkabının tarzı önemli aklıma takılan bu cnm

bootie ler olabilir, burnu açık topuklu olabilir, ama bence çizme giyme

bunun gibi bi ayakakbı olurmu tabi bunun biraz daha sadesi bu havalara uygun mu

Eklentiler

• $burnu-acik-saten-abiye-platformlu-ayakkabi-36-42-mb22649_966124_r1.webp
    $burnu-acik-saten-abiye-platformlu-ayakkabi-36-42-mb22649_966124_r1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 99
ay sevindim çok seviyorum böyle bilekten tokalı ayakkabıları teşekür ederim fikir için

Arkadaşlar benimde siyah dizden 3-4 parmak yukarıda elbisemin altına ayakkabı almam gerekiyor. Etek kısmı dar değil salaş.
Sizden fikir almak istiyorum siyah bir ayakkabı alacağım ama model olarak nasıl bir ayakkabı alayım. Parmaklarım uzun 39 numara giyiyorum ayakkabı bulmakta çok zorlanıyorum. Çok fazla topuklu giymek de istemiyorum normal bir uzunlukta olsun istiyorum ve önden açık olunca uzun parmaklarım görünüyor diye sevmiyorum. Kapalı giyersem de parmaklarım sıkışıyor içinde, rahat yürüyemiyorum ertesi gün de ağrıdan yürümek istemiyorum.
Nasıl bir ayakkabı önerirsiniz var mı benim gibi böyle sorunlar yaşayan? Nasıl bir ayakkabıda rahat edebilirim, lütfen bir fikir verin. İnternetten ayakkabı almaya da çok çekiniyorum çünkü normalde zaten sorun yaşıyorum. En sevmediğim şey de ayakkabı alışverişi, çünkü bulamıyorum istediğim gibi olsa ya sıkıyor ya numarası olmuyor vs.

Back
X