- 19 Ocak 2024
- 360
- 69
- 18
Bol bol kremlenip,yağlanacağım teşekkür ederimÇevremde çoğu kişi çatlamadı siz yinede bol bol sürün inşallah çatlamazsınızgöğüslerinizide ihmal etmeyin orayada sürün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol kremlenip,yağlanacağım teşekkür ederimÇevremde çoğu kişi çatlamadı siz yinede bol bol sürün inşallah çatlamazsınızgöğüslerinizide ihmal etmeyin orayada sürün
Ayyyya buna genetik diyorlar ama benim annem hiç çatlamadı. ben 3.aydan itibaren liedac ve bioil kullandım. ama hayvan gibi çatladımsadece göbeğim de değil. kollarım ve bacak içim de çatladı.
Doğru söylüyorsunuz ilerde kaşıntılar falan da başlıyormuşBence değil zaten gün içerisinde cilt çok kuruyor
Evet karın gerildikçe gerçekten çok kaşınıyor inşallah sizdede çatlak olmadan atlatırsınızDoğru söylüyorsunuz ilerde kaşıntılar falan da başlıyormuş![]()
evet valla ben de öyle düsünüyorum. açıkcası çok da rahatsız etmiyorlar beni. güzel bir iz oldu bebeğimdenAyyyaslında benim annem de çatlamış ama onun dediğine göre bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler bilmiyorduk bilsem sürekli sürerdim. Biraz da şans işi sanırım bebeğimizden bir iz taşımak paha biçilmez bir şey aslında ama işte
![]()
Biraz da olumşama yapalım hep kötü yönden bakıyoruzevet valla ben de öyle düsünüyorum. açıkcası çok da rahatsız etmiyorlar beni. güzel bir iz oldu bebeğimden![]()
Teşekkür ederim bilmediklerimi araştıracağımGenellikle yağ, çatlak kremi ve nemlendirici kombinasyonu öneriliyor.
Lierac phytolastil jel: pahalı ama oldukça etkili- Mamaaura jel: fiyatı uygun, sürmesi kolay
- Weleda: fiyatı biraz yüksek ama yapısı güzel
- Bioderma atoderm 2 in 1 yağ: bir tık fiyatı yüksek ama içeriği temiz, güzel nemlendiriyor
- Tto balm oil: fiyatı bir tık uygun yine güzel bir nemlendirici
- Mustela maternity bakım kremi: içeriği temiz, güzel nemlendiriyor.
benim 6.aydan sonra sertlik oluyordu karında. gerginlik de normalBiraz da olumşama yapalım hep kötü yönden bakıyoruzbir sorum daha olacak artık göbüşüm gergin ve sert hele yemekten sonra normal bir durum değil mi?
Ben de 5. aya gireceğim. Yeni yeni gerginleşmeye ve sertleşmeye başladı bir yerde okudum sorun olabilir yazmışlar korktum sorayım dedim. Çok normal aslında hâliyle kilo alıyoruz ve rahim gittikçe büyüyor.benim 6.aydan sonra sertlik oluyordu karında. gerginlik de normal![]()
benim ilki 4.ay, ikincisi 5. aydanBen de 5. aya gireceğim. Yeni yeni gerginleşmeye ve sertleşmeye başladı bir yerde okudum sorun olabilir yazmışlar korktum sorayım dedim. Çok normal aslında hâliyle kilo alıyoruz ve rahim gittikçe büyüyor.
Fotoğraflarda aya göre gâyet iyi görünüyor aslında daha fazla büyümedi mi yoksabenim ilki 4.ay, ikincisi 5. aydanki benim karnım kücüktü öyle düsün
kimse 9 aylık hamile olduğuma inanmıyordu
![]()
valla bana göre karnım büyüktü ama herkes kücük diyorduFotoğraflarda aya göre gâyet iyi görünüyor aslında daha fazla büyümedi mi yoksa![]()
Aslında normal çok çıkıntı yok sadece. Kimin aşırı büyük oluyor ya ona göre kıyaslama yapmış olabilirler. Kaç kilo almıştın?valla bana göre karnım büyüktü ama herkes kücük diyordubu fotoğraftan 10 gün sonra doğurdum işte 37+5te
![]()
20Aslında normal çok çıkıntı yok sadece. Kimin aşırı büyük oluyor ya ona göre kıyaslama yapmış olabilirler. Kaç kilo almıştın?
MaşAllah
Saç dökülmesi için önerebileceğiniz bir şeyler var mı?Genellikle yağ, çatlak kremi ve nemlendirici kombinasyonu öneriliyor.
Lierac phytolastil jel: pahalı ama oldukça etkili- Mamaaura jel: fiyatı uygun, sürmesi kolay
- Weleda: fiyatı biraz yüksek ama yapısı güzel
- Bioderma atoderm 2 in 1 yağ: bir tık fiyatı yüksek ama içeriği temiz, güzel nemlendiriyor
- Tto balm oil: fiyatı bir tık uygun yine güzel bir nemlendirici
- Mustela maternity bakım kremi: içeriği temiz, güzel nemlendiriyor.
Gebelik dönemi için miSaç dökülmesi için önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
EvetGebelik dönemi için mi
İlk olarak baktırmadıysanız kan değerlerinize baktırın vitamin eksiklikleri çok sık sebep oluyor. Onun dışında doğal yağlar kullanabilirsiniz ama biberiye yağı kullanmayın gebelikte yasak. Hindistan cevizi yağı, badem yapı gibi güvenli yağlar kullanabilirsiniz. Dökülme karşıtı şampuanlar da var ama içeriğine mutlaka bakın bazı içeriklerin gebelikte kullanımı sakıncalı