ayakkabı indirim,kampanya ve outletleri?

ilk ben yazayım.. arkadaşlar maskonun karşısında aykosan diye bir yer var,açıkçası zor bir yerde, içinde vib stok tu yanlış hatırlamıyorsam adı mağazanın, kimsede göremeyeceğiniz ayakkabılar o kadar uygun fiyata ki..çok büyük bir yer,kayboluyorum bazen odalar arasında ben :1: kesin tavsiye ediyorum , meraklı olanlar bu bahsettiğim mağazayı biliyordur zaten.. klasik ayakkabıda tek geçerim burayı,farklı ve ucuz..
bir de spor ayakkabı olarak , nike haramidere outlette süperrr ucuz nikelar bulabilirsiniz.aklınızda olsun :97:

En son vip stoktan 2 çift inanılmaz güzel ve gerçek deri çizme aldım,biri bordo ve taşlı sivri ve ince topuklu,diğeri kroko tarzında ekru renk.. herkes bayıldı,bilin bakalım ne kadara aldım?2 çifti 60tl. Eski sezon bölümünde 3 çifti 40 tlydi ama benim tarzım değildi modeller..

Kocaelide nerelerde var böyle ucuzluklar? Outlet Center'da oluyor bazen ama ayakkabılar da pek olmuyor.

Arkadaslar anadolu yakasında Optimum outlet var. park bravo'dan sezonda 300liraya satılan ayakkabıların birini 40 diğerini 50 TL'ye aldım :)

Trendyol, markafoniden çok alışveriş yaparım ben. Çokta memnunum. Eğer olmuyorsa ya da beğenmediysem geri yolluyorum zaten kredi kartıma iade yapıyorlar genelde de oluyor hep.:46:

netten en sonunda ben de aldım kırmızı file önü açık yüksek ökçeli ayakkabı, kalıbı epey büyük geldi ama değiştirmedim.. eşime de aldık ona 42 diye almıştık 41 göndermişler,güya çok iyi bir marka,arkasında made in china.. aynen geri gönderdik onu,bakalım iadesini bekliyoruz.. ben hala denemeden ayakkabı almanın faydalı olmadığı kanaatindeyim..

bu arada vip stoktan aldığım 30ar tl lik uzun deri çizmelerimi önceki mesajda ekleyememiştim şimdi ekliyorum : $DSCF7342.webp

yeni bir yer keşfettim, beylikdüzünden avcılar istikametine doğru torium avmyi geçince e-5te yine solda kalan polaris'in fabrika satış mağazası,lcw'nin yanında.. sadece polaris satmıyorlar, çok güzel markalar var ve çok uygun.. tavsiye ederimmm..

misal dün akşam bu cicileri aldım, ortopedik taban olduğu için topuklu olmasına rağmen ultra rahat.. bu sezonun ürünü ve %50 indirimli fiyatı 32 tl..

$DSCF8172.webp

Back
X