özel bir gece derken nerede giyeceksin?
düğün,balo,yemek... biraz açarsan daha iyi fikir verebiliriz
elbise güzel ama ayakkabiyi ben pek beğenmedim. bende pek giyemem ama topuklu bir model tercih etmelisin. topuklu ayakkabılar çok şık gösteriyor insanı.
bu senede platform topuk moda sana hitap ediyorsa onlardan etmiyorsa düz siyah topuklu uygun olacaktır
kolaylık olsun diye söylüyorum çıplak ayağa pudra ile çorapla giyeceksende vazelin sürerek biraz daha rahat edebilirsin.
ayakkabıyı beğenmedim sadece topuk boyu açısından koyuyorum.
topuk olarak bu boy topuklar daha rahat tabi yüksek topuğun şıklığının yerini tutmuyor ama en azından hem kullanışlı olur hemde biraz abiye
elbise şık bence siyah ayakkabıyla boğma canım beyaz düşün..çorap olarak ne renk düşünüyorsun
ikiside hoş olur canım ama ten rengiyle daha gösterişli durabilirhatta canım beyaz çorap da çok tatlı durur
ayakkabı çok sade kalmış, topuklu giymelisiniz bence, ama görevliyim yorulurum diyosanız dolgu topuk en iyisi.. ama şık birşey olmalı
canım benimde 2 hafta sonra sunum var platform alıcam ve şuana kadar hiç topuklu giymedim..platform topukludan daha rahatmış mağazadaki görevli bana öyle demişti..
beyaz çorap hanım hanımcık durabilir canım..boyun kilon nasıl
canım ben yürüyemem sandım bi denedim bi kere bile ayağım burkulmadıöylemiymiş cidden hiç platform denemedim. daha doğrusu ayakkabı bakmaya çıkmadım daha. boyum 168 kilom da 54,5 (55 demiorum). beyaz çoraplarada bi bakiim cnm tatlı durabilir doğru orabı alırsam tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?