• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı sorunu.

herkes1907

...
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
759
9
118
kızlaar şu zamana kadar bi kere topuklu ayakkabı giydim diyebilirim tam olarak :1: yaşım 19 boyumda 1,68 olunca topuklu ayakkabıya ihtiyaç duymuyodum ama şimdi her yoldan geçen 5 kişiden 3ünde topuklu görüyorum tabi haliyle bende yavaş yavaş giymeye başlayayım diyorum :1: sizce bu ayakkabı nasıl aranızda bu ayakkabıdan olup tavsiye edecek ve ya ayakkabıyı eleştirecek biri vaarrr mıı :44: yardımcı olurmusunuzzz??
$Adsız.webp

Ne güzel boylu bir kızsın. Topuklu ayakkabı giymemiş olman, senin topuklu ayakkabı tecrüben olmadığını gösterir.
Aslında o kadar büyütülecek bir şey yok fakat şahsen ayakkabı konusunda çok sorun yaşayan bir insan olarak tecrübelerimi paylaşacağım.

Ben topuklu ayakkabıyı çok severim ve çeşit çeşit topuklu ayakkabım var.
Yeri geldi internetten de ayakkabı alışverişinde bulundum fakat bunun çok sağlıklı birşey olmadığını fark ettim.
Bir daha internetten ayakkabı siparişi vermedim (spor ayakkabı haricinde).

Ayakkabıda rahat etmek çok önemli, ayakkabı ayağına vurduktan sonra canından bezdirdikten sonra pek bir zevki kalmıyor.
O yüzden sana en büyük tavsiyem ayakkabıyı yerinden alman ve ayağına giyip deneyip gezinip, ölçüp tartıp alman.
Bence de topuklu ayakkabı giymeye başlama zamanın gelmiş, şık bir kıyafeti tamamlayan en güzel şey bir çift topuklu ayakkabıdır.
Boyun topuklu ayakkabı giyemeyecek kadar uzun değil, sende fazla platform giymezsen gayet şık duracaktır.

Göstermiş olduğun tarzda ayakkabıları ben kullanamıyorum.
Dolgu topuk ayakkabıların hepsi benim ayağıma vuruyor.
Çünkü ayağımda "topuk oyuğu" denilen bir bölge var, bende o yokmuş.
O yüzden dolgu ayakkabılarda bir türlü rahat edemedim.

Fakat gösterdiğin tarzda rahat eden bir çok kişi biliyorum.
O yüzden önemli olan "senin nasıl rahat ettiğin".
Eğer ayakkabıyı denediysen sen rahat ettiysen bence tercih edilebilecek şık bir ayakkabı.
Yaz için ideal :34:

Ne güzel boylu bir kızsın. Topuklu ayakkabı giymemiş olman, senin topuklu ayakkabı tecrüben olmadığını gösterir.
Aslında o kadar büyütülecek bir şey yok fakat şahsen ayakkabı konusunda çok sorun yaşayan bir insan olarak tecrübelerimi paylaşacağım.

Ben topuklu ayakkabıyı çok severim ve çeşit çeşit topuklu ayakkabım var.
Yeri geldi internetten de ayakkabı alışverişinde bulundum fakat bunun çok sağlıklı birşey olmadığını fark ettim.
Bir daha internetten ayakkabı siparişi vermedim (spor ayakkabı haricinde).

Ayakkabıda rahat etmek çok önemli, ayakkabı ayağına vurduktan sonra canından bezdirdikten sonra pek bir zevki kalmıyor.
O yüzden sana en büyük tavsiyem ayakkabıyı yerinden alman ve ayağına giyip deneyip gezinip, ölçüp tartıp alman.
Bence de topuklu ayakkabı giymeye başlama zamanın gelmiş, şık bir kıyafeti tamamlayan en güzel şey bir çift topuklu ayakkabıdır.
Boyun topuklu ayakkabı giyemeyecek kadar uzun değil, sende fazla platform giymezsen gayet şık duracaktır.

Göstermiş olduğun tarzda ayakkabıları ben kullanamıyorum.
Dolgu topuk ayakkabıların hepsi benim ayağıma vuruyor.
Çünkü ayağımda "topuk oyuğu" denilen bir bölge var, bende o yokmuş.
O yüzden dolgu ayakkabılarda bir türlü rahat edemedim.

Fakat gösterdiğin tarzda rahat eden bir çok kişi biliyorum.
O yüzden önemli olan "senin nasıl rahat ettiğin".
Eğer ayakkabıyı denediysen sen rahat ettiysen bence tercih edilebilecek şık bir ayakkabı.
Yaz için ideal :34:

ne güzel de yazmışsın öyle :) topukluyu ilk giydiğimde çok sorun yaşamadım sanki her zzaman giyiyor gibiydim ama sık sık giyen biri olmadığım için tabi o sorunda var :) bu ayakkabıyı aslında böyle günlük olarak almak istiyorum henüz gidip denemedim internette gördüm ama yerinde giyip denemeyi de düşünüyorum tabi. :)

zamanın gelmiş geçiyor bile :) 24 yaşındayım tam olarak bu sene başladım topuklu ayakkabı giymeye,kendime yakıştırmazdım da :30: aynı boydayız ve çoğu arkadaşımdan uzun olduğum için gerek duymazdım.taa ki düğünlerde giydiğim topuklularla yürümeyi beceremediğim güne kadar :25: topuklu giymeye başlamak için dolgu topuk doğru tercih bence ;)bende öyle başladım sonra -çok şükür ki- platform modası imdadıma yetişti :21: yavaş yavaş alışıyorum ama hala dizlerimi bükerek yürüdüğüm zamanlar vardır :9: inatla ve yılmadan giymeye devam ediyorum,üstelik artık kendimi topuklularımla daha iyi hissediyorum :1:

zamanın gelmiş geçiyor bile :) 24 yaşındayım tam olarak bu sene başladım topuklu ayakkabı giymeye,kendime yakıştırmazdım da :30: aynı boydayız ve çoğu arkadaşımdan uzun olduğum için gerek duymazdım.taa ki düğünlerde giydiğim topuklularla yürümeyi beceremediğim güne kadar :25: topuklu giymeye başlamak için dolgu topuk doğru tercih bence ;)bende öyle başladım sonra -çok şükür ki- platform modası imdadıma yetişti :21: yavaş yavaş alışıyorum ama hala dizlerimi bükerek yürüdüğüm zamanlar vardır :9: inatla ve yılmadan giymeye devam ediyorum,üstelik artık kendimi topuklularımla daha iyi hissediyorum :1:

ya aslında ilk defa düğünde giymiştim iki ay önceydi sanki ilk defa giymemiş gibi çok rahat yürüyodum ammaa sürekli dik dur dik dur diyolardı gerçi ben normalde de pek dik durmam ama o zaman daha çok göze batıyomuş. platformlular çok çok yüksek bana göre yaa :9: ben onu giyince artık ne olurum bilmem :1: ama bende bi dolgudan başlayayimde :9:

168 ülkemizdeki standart bayan boyu.

sen giyemezsen kimse giyemez bence,sokakta herkeste olduğuna göre demek ki hiç problem yok:55:

benim boyum 172,topukluyla gayet iyi hissediyorum boyumu,hiç öyle zebellah gibi falan olmuyorum bence yani:33:

ama rahat edemiyorum ve çok nadir tercih ediyorum o ayrı.

giydiğim zamanlarda bu tarz dolgu topuklarla rahat ediyorum en çok(aslında 2 tane var henüz:32:)

platformla rahat edemedim hiç,1-2 saatliğine giyiyorum onları sadece.

Back
X