• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı sorunum (vuruyor) :(

coldcoffe

pek bi hayaliçe...
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
72
36
38
26
Merhabalar. Benim ayaklarım düztaban ve en kısa mesafeye gidip gelince bile hemen ayaklarım ağrıyor. Doktora da gitmiştim aşırı ilerlemiş olduğunu söylemişti(çünkü ayak çukurum yok gibi bir şey). Bir de ayak numaram buçuklu, o da zaman zaman sorun olabiliyor. Yani kolay kolay hiçbir ayakkabıda rahat edemiyorum ayakkabı almak benim kabusum oldu. Geçen gün ortopedik bir ayakkabı aldım, gerçekten rahat ve iyi ayakkabı yapan bir markanın ayakkabısı. Arkası ayağımdan çıktığı için değiştirdim. Sonra bir numara küçüğünü aldım, buçuklu giydiğim için o da ön taraftan az bir şey küçük geldi sanırım. Şu an parmaklarım acıyor. Ama sadece ön kısmı yarım numara kadar geniş olsa çok rahat bir ayakkabı. Sizce kendim yapabileceğim bir şey var mı? Ayakkabı deri bu arada. Bir de biliyorum dert değil belki ama parmaklarım çok acıyor. Okuduğunuz için teşekkürler.

Merhabalar. Benim ayaklarım düztaban ve en kısa mesafeye gidip gelince bile hemen ayaklarım ağrıyor. Doktora da gitmiştim aşırı ilerlemiş olduğunu söylemişti(çünkü ayak çukurum yok gibi bir şey). Bir de ayak numaram buçuklu, o da zaman zaman sorun olabiliyor. Yani kolay kolay hiçbir ayakkabıda rahat edemiyorum ayakkabı almak benim kabusum oldu. Geçen gün ortopedik bir ayakkabı aldım, gerçekten rahat ve iyi ayakkabı yapan bir markanın ayakkabısı. Arkası ayağımdan çıktığı için değiştirdim. Sonra bir numara küçüğünü aldım, buçuklu giydiğim için o da ön taraftan az bir şey küçük geldi sanırım. Şu an parmaklarım acıyor. Ama sadece ön kısmı yarım numara kadar geniş olsa çok rahat bir ayakkabı. Sizce kendim yapabileceğim bir şey var mı? Ayakkabı deri bu arada. Bir de biliyorum dert değil belki ama parmaklarım çok acıyor. Okuduğunuz için teşekkürler.

geçmiş olsun,zor bir durum. bir fikrim yok çünkü bende çukur tabanım malesef. ayakkabı alışverişi benim de kabusum.:cry:
özel tabanlıklar yapılıyormuş diye duydum.tek umudum o kaldı :KK51:

Tabanla yarım numara küçültebilirsin ayakkabılarını, Tabanları ayakkabı tamircisinden alabilirsin

Ayakkabıları ayrı ayrı ayak üç kısımlarının içine gazete buruşturup koy sonra poşete koy ağzını sıkıca bağla ve buzluga at aksam yap sabaha kadar dursun sabah çıkart vr soguk ken giyin beş dakika kadar evin içinde gezin bukadar.

düztaban için en uygunu tabanlık kullanmak..ağrılarınızı haiffiletir,iuzun süre yürümenizi sağlar..dümdüz veya yüksek topuk giymekten kaçınmalısınız.gerçek deri olmalı..
bir de tabanlık alırsanız her ayakkabıda rahatlıklar kullanırsınız.tabanlıklar medikalde yaptırılıyor özel olarak ayağınızıa gçöre.

evde kullanılan kalıplar var onlara koyabılırsın 1 gece
yada
içine gazete sıkıştır. temir bir torbaya koy dondurucuya at kendini annemin ayakkabısında işe yaramıstı

Benim ayaklarım da 35,5. Yazın ayakkabı bulmak ve giymek işkence benim için. Kışın çorapla falan hallediliyor.

Back
X