Ayakkabı yaptırmak

o sinema kapandı malesef.çemberlitaş sinemasından bahsediyorsunuz sanırım.ayakkabı imalatçıları hala duruyor ama tasarım yaparlar mı bilemem.çünkü,fabrikasyon usulu çalışıyorlar.hazır kalıp,hazır taban gibi.

ama fatihte ısmarlama ayakkabı yapan bir yer var.özellikle gelinlik ve abiye üzerine çalışıyor.bana yakın konu sahibi isterse,onun için gidip öğrenebilirim,şartlarını.

gerçi,konu sahibi de ortalarda yok ama.

aa kapandımı o sinema uzundur o taraflara gitmiyorum..
gençliğimin bir sahnesi daha tarih olmuş desenize:)

Fikriniz şahane tebrik ederim. Umarım sıkıntılı günleri atlatır veharika bir tasarımcı olur.
Malesef konu ile ilgili fikrim yok

Rabbim şifa versin inşallah. .
İnşallah bulursunuz . .
İyiki varsınız. .
❤❤

Eğer kıyafetli ayakkabılı bir kız resmi yaparsa instagramda o çizimin oyuncağıni neredeyse birebir yapan biri vardı tam istediğiniz şey değil ama paylaşayım dedim :)

Merhaba . Ayakkabı nerelerde yaptırılır avantajı -dezavantajlari nelerdir biliyor musunuz ?

Annemin kuzeninin kızı var 9 yaşında .
Lösemi malesef
Resim yapmayı çok seviyor çoğu kız çocuğu gibi prenses çizgi filmlerine, kıyafetlerine , eşyalarına düşkün .

Büyüyünce moda tasarimcisi olacakmış. Çizdiği ayakkabılardan birini ve bir kiyafeti yaptırmak istiyoruz süpriz olarak. Hem moral olur.
Kıyafet için terzi bulduk ama ayakkabıyi nasıl yaptırıriz bilmiyoruz .
Almak değil tamamen kendi yaptığına benzer bir şeyi yaptırmak istiyoruz . Aynı model aynı renkler . İlk hayata geçen tasarımları olsun diye .
Canım sen deyince internetten baktım.
http://www.ozelayakkabim.com/ozel-ayakkabi-yaptirma/
Bunu buldum
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim sen ne güzel insansın ya.

Ben gelinliğimi alırken aldığım yer önermişti bana ayakkabı yapan biryer. İstanbulda Osmanbey'de bir pasajdaydı. Çeşit çeşit rengarenk ayakkabılar vardı. Oralarda bulabilirsiniz İstanbuldaysanız. Gelinlikçiler bilir herhalde etrafınızda varsa sorun bence.

Hiç bir bilgim yok ama tahmin yürütüyorum , umarım bir yol gösterir .

Ayakkabı tasarım kursları ve yine konu ile ilgili tasarım/üretim üniversite bölümleri var . Buradaki öğrenci ya da kursiyerler bence böyle bir teklifi geri çevirmez .

Kuzene sevgilerimle.
Bölümün tam adı bu mu ? Ayakkabı tasarım mi

Tam ayakkabi imatcilari buldum yazacaktim. Arkadaslar zaten ayakkabi imaltcilarini yazmislar :)))
InsaALLAH dusundugunuz suprizi yapabilirsiniz ama resimlerinide bekleriz. Eminim cok yeteneklidir.

Bölümün tam adı bu mu ? Ayakkabı tasarım mi

Evet . Ayakkabı tasarım ve üretimi bölümün adı .

Şimdi baktım.

İstanbul üni.de , Bolu İzzet Baysal da ve Konya Selçukta bu bölüm var .

Özel kurslarda var .

Kursiyer ve öğrenciler yıl sonu gösteri defilelerinde de giyebilirler bu tasarımı .

Hoşuna gider , tasarımcı olarak podyuma davet edilmek

Back
X