• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabılar çok güzel:)

Seriye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
9
0
36
İstanbul
Facebookta Lolişin dünyası diye bi sayfa var.Benim için bugüne kadar gördüğüm en güzel ayakkabılar.
Siparişlerimi verdim heyecanla bekliyorum:)

Fiyatlarda bence uygun.

$harikaaaaa.webp$kırmızı.webp$süperrrrrrrr.webp$süperrvs.webp$siyah.webp$züpper.webp$süperr.webp

Son düzenleme:
Siparişini verdiğim ayakkabılarım bunlar, elime ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum:)

$işte buu.webp$pembem.webp$ve bu.webp

ilkinin fiyatı 90 tl
ikincinin fiyatı 85 tl
3.cünün fiyatı 85 tl

İncelemenizi tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
evet bende bayıldım.Birsürü çeşitin içinden hangisini alcagıma çok kararsız kaldım ve sonunda 3 tane seçebildim:) teşekkür ederim:)

teşekkür ederim:) Bende çok begendim bu hafta elime ulaşacağını sölediler, sabırsızlıkla bekliyorum:)

ben bunların markasını biliyorum.söylememde sakınca yoksa söliyim

kızlar bu ayakkabılar japon menşeili bir sitede çok daha ucuza satılıyor, gerçi kargo filan derken fiyat biraz artıyor ama... ben bir ara bu siteye fena sarmıuştım ama netteki yorumlarda çoğu insan ürünlerin çok kalitesiz olduğunu söylüyordu, vazgeçtim almaktan, arada iyileri de vardır tabi, iyi araştırın derim. :51:

kızlar bu ayakkabılar japon menşeili bir sitede çok daha ucuza satılıyor, gerçi kargo filan derken fiyat biraz artıyor ama... ben bir ara bu siteye fena sarmıuştım ama netteki yorumlarda çoğu insan ürünlerin çok kalitesiz olduğunu söylüyordu, vazgeçtim almaktan, arada iyileri de vardır tabi, iyi araştırın derim. :51:

tabiki birçok yerde satılıyordur ama net üzerinden birkaç kere alışveriş yaptım ben.Lolişin dünyası sayfasındaki yetkililer sürekli bilgi veriyorlar ilgileri çok hoşuma gitti.Yurtdışından geliyormuş bu ayakkabılar.Bide siparişleri evime kadar getircekler.Hizmet çok iyi valla

Fcebookta Lolişin dünyasından bende 2 tane ayakkabı siparişi verdim bir arkadaşım tavsiyesiyle.Arakadaşım aldı gerçekten kaliteli ve güzel..benim siparişlerim henüz gelmedi gelince sizinle paylaşırım :)))

siparişlerim geldi nihayet, fotolardakinin aynısı:)
çok kaliteli, Bayıldımm üçünede iyki almışım yaaa:))

Bizzat giydim kullandım, bu nedenle almayı isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum:)

Son düzenleme:
ücretini nasıl ödüyorsunuz ben hiç internetten alışveriş yapmadım da kapıda mı ödeniyor..gerçekten aynısı gibimi hangisinden aldınız eklermisiniz..

bayıldım bayıldım...güle güle kullan tatlım ya, hepsine bayıldım, çok güzeller (Y) :)

Back
X