- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.333
Merhaba arkadaşlar ben zeynep
Ekim ayında ikiz bebeklerim oldu malum masraflarım çok olduğundan alıp da hiç kullanmadığım, bir kaç kere kullandığım ve hediye gelen ama olmayan ayakkabılarımı kıyafetlerimi ve diğer eşyalarımı satışa çıkartıyorum
Her türlü sorunuz için özel mesaj atabilirsiniz..
Ayakkabıların tabanlıklarından boylarını-enlerini ve topuk boylarını ölçüp yazabilirim..
detaylı resimlerini yollayabilirim..
Ödemeyi havale-eft ile alıyorum istediğiniz kargo ile gönderim yaparım iade almıyorum..
Bu siteye yıllardır üyeyim referans gösterebileceğim en az 10 samimi arkadaşım var istenildiği takdirde nicklerini verebilirim
Toplu alımlarda indirim yaparım..
Arkadaşlar telefonumun kamerası bozuk olduğundan resimlerin tam ortasında bir siyah nokta çıkıyor o defo değil telefondan kaynaklanıyor
Hadi bakalım hayırlı olsunnn
botlar 22 tl (hiç kullanılmadı)
siyah bot 39 numaraya uygun kahverengi bot bulgaristandan hediye geldi 40 numaraya uygun
topuklular ve babetler 17 tl (topuklular 39-40 numara değişiyor tekrar deneyip yazarım numaralarını, babetler 40 numaraya uygun hiç giyilmedi)
kahverengi delikli topuklu ayakkabım da bulgaristandan hediye geldi..
hamile pantolonlarım lcw dan alındı 12 tl
sadece doktor muayenelerine giderken kullanıldı 38K bedenler siyah olanın kalıbı daha büyük
diğer kıyafetlerimin hepsi 7 tl
Ekim ayında ikiz bebeklerim oldu malum masraflarım çok olduğundan alıp da hiç kullanmadığım, bir kaç kere kullandığım ve hediye gelen ama olmayan ayakkabılarımı kıyafetlerimi ve diğer eşyalarımı satışa çıkartıyorum
Her türlü sorunuz için özel mesaj atabilirsiniz..
Ayakkabıların tabanlıklarından boylarını-enlerini ve topuk boylarını ölçüp yazabilirim..
detaylı resimlerini yollayabilirim..
Ödemeyi havale-eft ile alıyorum istediğiniz kargo ile gönderim yaparım iade almıyorum..
Bu siteye yıllardır üyeyim referans gösterebileceğim en az 10 samimi arkadaşım var istenildiği takdirde nicklerini verebilirim
Toplu alımlarda indirim yaparım..
Arkadaşlar telefonumun kamerası bozuk olduğundan resimlerin tam ortasında bir siyah nokta çıkıyor o defo değil telefondan kaynaklanıyor
Hadi bakalım hayırlı olsunnn
botlar 22 tl (hiç kullanılmadı)
siyah bot 39 numaraya uygun kahverengi bot bulgaristandan hediye geldi 40 numaraya uygun
topuklular ve babetler 17 tl (topuklular 39-40 numara değişiyor tekrar deneyip yazarım numaralarını, babetler 40 numaraya uygun hiç giyilmedi)
kahverengi delikli topuklu ayakkabım da bulgaristandan hediye geldi..
hamile pantolonlarım lcw dan alındı 12 tl
sadece doktor muayenelerine giderken kullanıldı 38K bedenler siyah olanın kalıbı daha büyük
diğer kıyafetlerimin hepsi 7 tl
Eklentiler
- DSC_3155.JPG66,5 KB · Görüntüleme: 303
- DSC_3157.JPG68,6 KB · Görüntüleme: 301
- DSC_3158.JPG72,1 KB · Görüntüleme: 302
- DSC_3159.JPG79,3 KB · Görüntüleme: 298
- DSC_3160.JPG89,5 KB · Görüntüleme: 298
- DSC_3161.JPG75,9 KB · Görüntüleme: 313
- DSC_3162.JPG73,8 KB · Görüntüleme: 286
- DSC_3164.JPG73,4 KB · Görüntüleme: 307
- DSC_3166.JPG82,4 KB · Görüntüleme: 319
- DSC_3167.JPG76,2 KB · Görüntüleme: 284