ayakkabılarıyla eve giriyor :(((

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
evet dert değil belki ama sinek küçüktir fakat mide bulandırır demiş atalarımız buda öyle bir şey
yakın arkadaşım var çocukluktan arkadaşız severimde. bir kızı var 2 yaşında
ne zaman bana gelseler kıznının ayakabbılarını çıkarmadan içeri sokuyor oturuyor hemen 5 dakika geçince montunu ve ayakkabılarını çıkarıyor. :(( ayakkabılarla eve girilmesnden çok rahatsızım küçük bir çocukta olsa sonuçta dışarda geziyor ve bu evde namaz kılınıyor onlar gittikten sonra tüm halıyı silmek zorunda kalıyorum . bir kaç defa şakayla karışık kız papuçlarınla mı giridn dedim baktım arkadaşım bozuldu falan. ya onu kırmak istemiyorum ama girilmez ki bunu nasıl söyleyebilrim

arkadaşınız geldiğinde kızını kucağından alsanız yada yururken kucaklasınız canım gelmiş falan dıyerek ayakkbılarını kendınız çıkarsanız :26:

arkadaşınız geldiğinde kızını kucağından alsanız yada yururken kucaklasınız canım gelmiş falan dıyerek ayakkbılarını kendınız çıkarsanız :26:

genelde öyle yapıyorum ama her an buna müsait olamıyorum bugün eve girdiklerinde teldeydim dikkat edemedim bi baktım ki ayakkabısı çamurlu beyaz halılarımın üzerinde izleri var :(( bişey desem arkadaşım hemen kırılıyor demedim bende

genelde öyle yapıyorum ama her an buna müsait olamıyorum bugün eve girdiklerinde teldeydim dikkat edemedim bi baktım ki ayakkabısı çamurlu beyaz halılarımın üzerinde izleri var :(( bişey desem arkadaşım hemen kırılıyor demedim bende

Halı üzerindeki izleri körmüde görmüyor arkadaşın canım
Dışarısı pis,insanlar yere tükürüyor,her türlü pislik bakteri var daha neler neler,ne yani arkadaşın küsüyor diye sen hem halı temizlemek hemde onun getirdigi hastalıklar ile boguşmak zorundamısın
Valla aynı şeyi senin cocugun yapsa tepkisi ne olurdu merak ettim,ama davranışı hiç hoş degil bu durumda bozulup küsülecek bir durum degil,söylemelisin :19:tatlı bir dille olmadı açıkça

Su fistigin ayakkabilarini cikarmani istesem kizmassin di mi bana diye, siritarak yakalayin giriste...
Artik bundan da anlamazsa, ya alinmasina takilmadan soylemis olacaksiniz, ki alinmasi cok sacma, cocukla ilgili elinden gelmeyen bir sey olsa, bende size gormeyiverin derim ama ayakkabi yahu, cikariver...
Ya da alinmasini goze almayip, ondan kiymetli mi diyip susacaksiniz...
Ben olsam kismina gelince, o ayakkabilari cikar, kirarim vallahi ayaklarinizi derim, cikarirlar...
Ama pek onerdigim bir method degil...:32:

Ben küçükken annemle misafirlige gittigimde
annem degil ayakkabilarla eve sokmayi kırık dökmeyim diye yere
kendi yedirirdi beni :15:
ayip olur diye.
Ama bu yazdigindan sonra ya yeni anneler cok rahatlar (hepsi degil)
yada benim annem cok pinpirikliydi :26:
Bence eve cocuklar icin renkli tûylü terlik al
o zaman o kizida ayakkabilarini kendi ckarmak ister zaten dikkatini ceker cunku:17:
Ama yinede olmazsa her ne olursa olsun uyar namazda kiliniyo evinde cunku :20:

ayip olur diye.
o zaman o kizida ayakkabilarini kendi ckarmak ister zaten dikkatini ceker cunku:17:

evet aynen bizde öyle büyüdük
diğer ark. akrabalar oyle değiller saolsunlar ama bu ark. en sık gelen ve hep böyle :((

yerinde olsam ben çok kızardım, bana bu şekilde davranan arkadaşımın kırılmasıda hiç umrumda olmazdı, sen gerçekten çok sabırlıymışsın.. ben, içeriye almadan kapının önünde durur ayakkabılarını çıkarmasını beklerdim, çıkarmıyorsa çocuğu kucağıma alır, ayakkabılarını çıkarması için annesine uzatırdım. halımın üstünde ayak izlerini görürsemde, tepki verir, sen kendi evindedemi çıkarmıyorsun, bak her taraf çamur olmuş, derdim, küsersede kendi bilir ...

hep karşımızdakini düşünmekten, aman bi şey demiyim kırılır demekten olan bize oluyor, sana oluyor.. arkadaşında en az senin kadar düşünceli olsaydı böyle yaparmıydı hiç, saygısızlık yaptığı..

Su fistigin ayakkabilarini cikarmani istesem kizmassin di mi bana diye, siritarak yakalayin giriste...
Artik bundan da anlamazsa, ya alinmasina takilmadan soylemis olacaksiniz, ki alinmasi cok sacma, cocukla ilgili elinden gelmeyen bir sey olsa, bende size gormeyiverin derim ama ayakkabi yahu, cikariver...
Ben olsam kismina gelince, o ayakkabilari cikar, kirarim vallahi ayaklarinizi derim, cikarirlar...

son taktik güzel onuda denedim güldü geçti akıllanmadı yine

ayip olur diye.

Haklısın canım,bende 2 çocuk annesiyim gezerek ekmek yemek yenmesinden sagın solun karıştırılmasından hiç hoşlanmam,ki bir anne olarak bir arkadaşıma gitsem arkadaşım çocuklarımın eline bir elmada verse otur şurada ye derim,işi bitincede ellerini ya siler ya yıkarım,ama benimde çevremde var öyle elinde çikolata ile evime gelip ellerini koltuga oraya buraya süren,döken döküştüren uygun dille söylerim bazende ananı eve temizlige alacagım ne bu yavrum derim bazısı anlar kalkar elini temizler sürdügü yeri siler,

beyaz halılarımın üstüne ayakkabılarıyla çocuğunu sokuyorsa kırılmayı hak ediyordur kusura bakam :ssz: hem ayrıca girerken canım halıları yeni sildim çocuğun ayakkabılarını çıkar girmeden de bunda kırılacak birşey yok normal bir insansa :34:

ben kırmayı sevmem kimseyi, ama bu arkadas çizmeyi aşmış, ne demek bozuluyor hakkı yok ki, bak onun rahatlıgı sana sıkıntı yapıyr işte kul hakkı, bence uyarın kırılıyorsa zaten sizi önemsemiyor demektir.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kiz su son yazdigin cumleyi hakikatten soylermisin merak ettim

ben kırmayı sevmem kimseyi, ama bu arkadas çizmeyi aşmış, ne demek bozuluyor hakkı yok ki, bak onun rahatlıgı sana sıkıntı yapıyr işte kul hakkı, bence uyarın kırılıyorsa zaten sizi önemsemiyor demektir.

Aynen canim.
Arkas dedigin boyle olmaz.valahi benim bir yapim var

benim cocugum benim evimde isterse camlari kirsin
ama baskasinin bardagina bile zarar vermesin.

Bazi anneler evde cocuga nefes aldirmiyor
onu elleme buna dokunma.

Ellerini yika vs.vs

Ama baskasinin evine gelince saldim cayira mevlam kayira.

OLMAZ.OLMAZ.ÇOK AYİP.

yurtdisindayim, ayakkabilarinizi cikariniz diye levha astigim halde koca koca kadin ve adamlar yapiyo bunu ben ne yapayim :50:

Kendi evine de mi ayakkabıyla sokuyor çucuğunu.
Bazı anneler gerçkten düşüncesiz oluyor. Çocuk elindeki şeyi geze geze yiyor orayı burayı karıştırıyor hiç hoş değil. Benimde çocuğum olacak büyük konuşmayım diyorum ama tak ediyo bazılarıdaa.

Back
X