ayakkabılarıyla eve giriyor :(((

evet dert değil belki ama sinek küçüktir fakat mide bulandırır demiş atalarımız buda öyle bir şey
yakın arkadaşım var çocukluktan arkadaşız severimde. bir kızı var 2 yaşında
ne zaman bana gelseler kıznının ayakabbılarını çıkarmadan içeri sokuyor oturuyor hemen 5 dakika geçince montunu ve ayakkabılarını çıkarıyor. :(( ayakkabılarla eve girilmesnden çok rahatsızım küçük bir çocukta olsa sonuçta dışarda geziyor ve bu evde namaz kılınıyor onlar gittikten sonra tüm halıyı silmek zorunda kalıyorum . bir kaç defa şakayla karışık kız papuçlarınla mı giridn dedim baktım arkadaşım bozuldu falan. ya onu kırmak istemiyorum ama girilmez ki bunu nasıl söyleyebilrim

Gözümde o kare canlandı ve ben sinir oldum. Hatasını kabul etmeyen ya da uyarılmayı kabullenemeyen insanlara tahammülüm yok. Yazık değilmi onların her gelmesinde siz halı silmek zorunda değilsiniz, anlamıyorsa bir daha kabul etmeyin ya da açık açık anlatın bu evde namaz kılınıyor rahatsız oluyorum diye boşverin kırılacaksa kırılsın siz kafanıza takıp canınızı sıkacagınıza.

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kiz su son yazdigin cumleyi hakikatten soylermisin merak ettim

Fikrim dilimdedir...
Herkes bilir...
Hic dondurup, zorlayamam durumu...
O yuzden de kimse kolay kolay alinmaz bana, en azindan alistiktan sonra...:3:

Bu arada konu sahibi, her yolu denemissin anladigim kadariyla...
Bir arkadasin dedigi gibi, kizi kapip ayakkabilari cikarmak en mantiklisi...
Cunku bir kac kere daha dediginde amma kiymetli halin, evin varmis der, sen kotu olursun...
Artik sen ayakkabilari cikarmayi kacirdigin bir iki kere de gormemezlikten geleceksin...

Fikrim dilimdedir...
Herkes bilir...
Hic dondurup, zorlayamam durumu...
O yuzden de kimse kolay kolay alinmaz bana, en azindan alistiktan sonra...:3:

Bu arada konu sahibi, her yolu denemissin anladigim kadariyla...
Bir arkadasin dedigi gibi, kizi kapip ayakkabilari cikarmak en mantiklisi...
Cunku bir kac kere daha dediginde amma kiymetli halin, evin varmis der, sen kotu olursun...
Artik sen ayakkabilari cikarmayi kacirdigin bir iki kere de gormemezlikten geleceksin...

ayy cok fenasin haa:9:
Ama canim bazilarida boyle anliyor yani.dinsizin hakkinda imansiz gelir derler.
Valla keske bende senin gibi olabilseydim.

Cok iyisin bu konuda.

Masallah ne kadar naifsiniz

Ben direkt aaaaa napiyosun sen yaaa cikar ayakkabiliarini cikar cocugun derim alinirsa keyfi bilir

evet dert değil belki ama sinek küçüktir fakat mide bulandırır demiş atalarımız buda öyle bir şey
yakın arkadaşım var çocukluktan arkadaşız severimde. bir kızı var 2 yaşında
ne zaman bana gelseler kıznının ayakabbılarını çıkarmadan içeri sokuyor oturuyor hemen 5 dakika geçince montunu ve ayakkabılarını çıkarıyor. :(( ayakkabılarla eve girilmesnden çok rahatsızım küçük bir çocukta olsa sonuçta dışarda geziyor ve bu evde namaz kılınıyor onlar gittikten sonra tüm halıyı silmek zorunda kalıyorum . bir kaç defa şakayla karışık kız papuçlarınla mı giridn dedim baktım arkadaşım bozuldu falan. ya onu kırmak istemiyorum ama girilmez ki bunu nasıl söyleyebilrim

hahahahhaha kocam duymasin oda sinir oluyoooor cildiriyor hatda misafirler gitdikten sonra hemen yerler ve koltuklar siliniyor
enistesi bize geldiginde wcyi kullanmis bi leke görmüs yerde cingan cikardi resmen hahahaha

Sinir bozucu .
O ne öyle .
Gelince hadi tatlim sende cikar ayakkabilarini de .
Yok cikarmazsa belinizi tutun tüm evi temizledim belim agridan kiriliyor Esim temizlik hastasi aksama kadar nazil temizleyecegim ben burayi offff deyin .
Bir daha yapmaz .

kısasa kısas yapmalısın kesinlikle... çoçuğun yoksa al yanına iki yeğenini falan.. bi gün çat kapı uğra... ayy geçerken uğradım şekerim diyiver.. sal çocukları da odaya... bi 5 dk. koşuştursunlar... bak bidaha yapabiliyor mu?? bazıları empatiden yoksun olur..onlara o olayı birebir yaşatmazsan hayatta beyinleri basmaz:)

Back
X