• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklari küf tutmus usta...

o bölgeyi önce süpürün, sonra silin, Allah'ın gücüne gitmesin ama benim de içim hiç kaldırmıyor, o yüzden hiç çıkarttırmıyorum, galoş veriyorum. çünkü başıma çok geldi.
hatta bir keresinde genç bir çocuk, kot giymiş paçaları uzun ve ıslak çamur içinde, napıyım kıvır lütfen paçalarını dedim. maksat kırmadan gücendirmeden söylemek.

eve isci gelecegi zaman hali vs kalkar zaten
adam evine götürecek ekmek derdinde bu arada
is yaptiracaginiz ustalari mulakatla alin tirnak sac bas ayak kontrol edin
Allah baska dert vermesin size

Aaaaaaa lütfen lara ;titiz işçiler de var ;) Sanki adam bağırsaklarını dökmüş halının üstüne ,alt tarafı ayak izi yani ne diyim çıkayım ben bu konudan ,sinirlerim kaldırmıyor açıcam ağzımı yok sa :(

Ya ustayada suç bulmamak lazım. Belkide kaç işten sonra size uğradı. Keşke evinizde galoş felan bulundursaydınız. ÇOk abartılacak bir durum yok bence

bir eve ekmek götürme derdi lafı gidiyor.ekmek derdinde olmak temiz olmaya engel değildir.evime bir çok usta geldi gitti bunların içinden iki yada üç tanesinin ayak kokusundan rahatsızlık duydum.diğerleri eve ekmek götürme derdinde değillermiydi onlar niye rahatsızlık verecek kadar kokmuyorlardı .demek ki temiz olunabiliniyor.

Ya temiz olunamaz diye bir sonuç yok. Tabiki nasibi için temiz olacak. Ama adam ya 4 5 işten sonra acilen geldiyse.

Neyse demek ki evlerimizde galoş bulunduruyoruz :)

Benim eşim de boyalı kirli bir işte çalışıyor ama her akşam kapıdan girince üstünü çıkarıp kirliye atar, hergün çorap değiştirir, ayaklarını yıkar mumkunse duş alır. Ne alakası var ekmek parasıyla. Temiz insan her sartta temizdir.bazi ustalar da galosu yoksa abla terlik var mı diyor çünkü kendi rahatsız oluyor.

Çorapları küflenmiş neyse ki.Ya düşünceleri küflenseydi. Eminim o da gideyim de milletin evini kirleteyim diye dusunmemistir.Saatlerdir calisiyordur,zamani yoktur,ayakkabilari koku yapmistir.Benim babam da emekli calisiyor sabahin karanliginda cikiyor ise aksam hava kararinca geliyor.Kurban olurum emegine.
Kimse esit sartlarda yasamiyor.Bi hali sampuani alir silersiniz olmadi yikatirsiniz. Buraya konu acip hic haberi olmayan biri icin iyyyyy kuflu les adam dedirtmekten daha kolay.

o bölgeyi önce süpürün, sonra silin, Allah'ın gücüne gitmesin ama benim de içim hiç kaldırmıyor, o yüzden hiç çıkarttırmıyorum, galoş veriyorum. çünkü başıma çok geldi.
hatta bir keresinde genç bir çocuk, kot giymiş paçaları uzun ve ıslak çamur içinde, napıyım kıvır lütfen paçalarını dedim. maksat kırmadan gücendirmeden söylemek.
Zaten bende bisi demedim diyemedim...
Kendisi dusunmemis bunu ha yanindaki adamlarda mi dusunmedi?
Ne insanlar var ustalarin basinda didik didik laf soyluyolar yine de agzimi acmadim..

Demekki boyle ustalar evinize gelse ses etmeyecek cokinsan var bunu anladik.
Ama benim midem kaldirmiyor. Bunun kapitalist olmakla ilgisi yok.

Koslayla sil bence yikamaya göndermeye gerek yok diye düşünüyorum havalandirirsin da biraz biseycik olmaz geçmişolsun:)

Ustalari savundunuz ohh mis gibi oldu ne güzel.
bizim evde leş oldu ben gideyim de temizlik yapayim bari ;)

Kapitalizm ile ilgisi yok titizlikle var.

Bence de silip evi havalandırın, ayakkabılarıyla gezmemişler sonuçta halıyı yıkatmaya falan gerek yok...

Bir de belli bir yaşa gelmiş insanlara ayak temizliğini öğretmezsiniz, kaldı ki sağlık problemi kaynaklı olabilir, ter sorunu olabilir, gittikleri her ev için yedek çorap taşıyamazlar ama siz böyle durumlar için evinizde galoş bulundurun içiniz rahat etsin...

ee hadi bari ,bizim midemiz kaldırdı hepimiz kokuşmuş kokuşmuş oturuyoruz çünkü ...Ama senin beyaz halıların o adamın emeğinden daha önemli tabii ..Düşünceye bak asıl benim bunu midem kaldırmıyor..Eminim o adamda bayılmıyordur size ama kafanızın almak istemediği o ekmek parası işte ...Küf nerde söylerdim ben ama hiiiiç banlanmak istemiyorum sizin halilarınız ve aliye rona fikirleriniz yüzünden ...

Adam ekmek parasını kazanıyor tamam buna kimsenin lafı yok. Peki ben kendi evimdeki halıyı istediğim gibi temizleme hakkına sahip değil miyim? Ben halımı temizlemek istedim diye adamın emeğini hiçe mi saymış alıyorum ? Bi gidin Allah aşkına A ile B yi birbirine karıştırmayın.

Evimde yedek terlik bulunduruyorum bu ara tadilat işleri vardı. Her gelene terlik verdim gittikten sonrada attım makineye yıkadım. Herşey temiz :KK76: Halıları bu donemde verirseniz yıkamaya çok zor kurur diye tahmin ediyorum. En iyisi elde halı yıkama şampuanıyla temizleyin. İçiniz rahat eder.

Back
X