• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklari küf tutmus usta...

1 aydir bitmeyen bir cam balkon sıkıntısı yasiyorduk ve bugun sonunda geldiler kalan islerini halletmeye..
Ya geldilerde gelmez olaydilar..
O nasil bir kokudur midem kalkti. Yok boyle birsey yaa.....
Kokmua coraplarla halilara bastilar birde. Ben napicam simdi bu halilari komple yikamaya mi gonderiyim?
Yada kosla haliyla idareten sileyim mi..
Elimde oda kokusu peslerinde dolasiyorum.
Az cazgir olsam o ayagi ölü gibi kokan adami eve bile sokmazdim ama ah kafam benim....
Daha da boyle islere girisirsem !!!!!!!!!!!

Adami coraplariyla haliya niye bastiriyosun anlamadim. Eve giren kimseye corapla yere bastirtmam. Kendim de corapla gezmem. Bi terlik cikarmak zor mu geldi.

Alacaginiz koslayi koku gidericiyi sizin insanliginiza vicdaniniza kullanmak gerek. Zira insanliginiz vicdaniniz cok kotu kokuyor..Omur boyu gecmeyecek bir koku bu.. Onu nasil ustunuzden atarsiniz.Asil siz onu dusunun..Ah hali yikanlari da kontrol edin Allah muhafaza!!

belki ayaklarınız değil ama kalpleriniz öylesine küf tutmuş, öylesine kokuşmuş ki dayanamadım. napim.
etkisinde gibisin gibi geldi ama değilse de üzülme cehalette bir erdemdir yerine göre, bu da senin erdemin olsun.
ayy, ben sıkıldım artık başkası uğraşsın sizinle. iyi pirimler.

gitmeeeeeeeeeee:KK43::KK43:

Bazılarınız ayakları kokan işçiyi haksız bulduk diye o kadar çirkinleşti ki . Diyecek kelime bulamıyorum .

Yorumlar bomba dimi bdv tarihinde hiç bu kadar gülmemiştim, aynı ekip kadınlar mı güzel erkekler mi güzeli tartışsın bir sonra ki seferehahahaha
Ben bugun flört ettiğim çocuğun" beni unuttun galiba aklindan sildin "mesajına ben seni siler miyim sence yerine t9 sagolsun l yerine k harfi kullanarak inanılmaz argo bir cevap verdim. Şu an tek derdim halılar , emekçiler, coraplar olsaydı keşke :)

Konu sahibinin üslubunu eleştirenlerin üslubu konu sahibininkinden kötü. Eleştirdiğiniz şeyleri yapmayın ki savunduğunuz konunun bir anlamı olsun.

Son düzenleme:
Ben bugun flört ettiğim çocuğun" beni unuttun galiba aklindan sildin "mesajına ben seni siler miyim sence yerine t9 sagolsun l yerine k harfi kullanarak inanılmaz argo bir cevap verdim. Şu an tek derdim halılar , emekçiler, coraplar olsaydı keşke :)
Sırf bir harf yüzünden bir cinayet çıkmıştı hatırlıyor musunuz ? SMS yüzünden

Bir bayan eşi ile kavga edip babasının evine geliyor .O arada koca ile kayın yani kadının kardeşi mesajlaşıyor .Sen herkesin canını sıkıyorsun demek isterken sen herkesi s...n olarak gidiyor sms .Telefonun yazılımından kaynaklı .O dönem bazı telefonlarda ı harfi yoktu .Adam o kadar sinirleniyorki soluğu evde alıyor .Cinayet bu sebepten çıktı maalesef .Acı bir hadise idi .

halbuki bir sayının sıfırla çarpımına 1 diyen kızın hocasına selam göndermesi kadar absürd ve acımasızdı hayat.

di mi ya? küf koktu buralar.

yok oksijen gitmiyo ya kafalar güzelleşiyor sen ne diyoooonnn millet ne anlıyo çok zor ya valla bak ben şimdi düşünüyorum da beynimin yarısını kullanamasaydım ama sadece evimi temizleseydim ne olcaktı benim halim :( öyle gülmeeeeee ciddi söylüyorum :)

Back
X