• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarim ayakkabidan kayiyor.... :(

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Dügünümüz var ve Dügün ayakkabisi aldim... Evet aldikta corapsiz asla elbise giyinemem kendimi Af edersiniz ciplak his ediyorum elbisem uzun oldugu halde neyse... Gelelim asil soruna Tül corap giyindigim icin ayaklarim öne dogru kayiyor acaba tavsiye edeceginiz ver yardimima dokunacak fikirleriniz varmi?

Yapiskan var özel ayakkabilar icin onlardan aldim ama malesef ise yaramadi...

Simdiden cok tsk ederim....

avonda öyle bi aparat vardı yanlış hatırlamıyorsam canım..ayakkabının içine konuluyor, öne doğru kaymaması için..son kataloğa bi bak istersen

:50: öffff ne gicik birsey bu ayakkabi sorunu ya iki tarafli bant diyecem ama biz oynuyoruz o da olmazki yani biz derken hepimzi toplum olarak kast ediyorum hmmm ne yapsam :59:

@ KuPPe

Denedim onu :59: Corap oldugu icin kayiyor ama corapsizda ben nasil giyinicem ya.. hmmm...

ayakkabının önü açık olması şart mı :) diye yazacaktım .. benim ayakkabımında önü açıktı ama hiç öyle bir sorun yaşamadım..demek ki ayakkabın senin ayağına uygun değil canım..bence ayakkabını değiştir..daha çok rahat edebileceğin bir ayakkabı almalısın..

Son düzenleme:
Back
X