Ayaklarım büyük 41 ve üstü çizme nereden bulabilirim..
canım aynı sorun ben de de var.

ayaklarım 40 ın üstü .belçikada bile 42 ye kadar kadın ayakkabısı var ,ayağıma hiç babet bulamadım sanırım kalıpları küçük ,numaralar büyük ama sanki 39-40 giymişsin gibi.ancak çizme bulabilmiştim bulunca da 5 tane aldım.garibim ablam babet gönderiyo 41 numara güya bakıyorum sadece o kadar da güzel ki giyemiyorum.türkiyede nerelerden bot ve ayakkabı buldugumu yazayım yardımcı olurum sana.

1.beta 40 numara babetlerin kalıbı büyük olabiliyo 2 ayakkabım 3 sene önce 68 er lıradan almıstım
2.greyder'den gecen sene almıştım 40 numarasının kalıbı büyük bazı çizme modellerinin rahatlıkla giyersin.sezon sonundan 100 e almıştım
3.deıchman converse spor ayakkabı 41 numara felan bulabilirsin.geçen yıl 1 çizme 1 spor 1 convers aldım.fiyatları da uygun.
4.hotiç ten 2 yıl önce çizme aldım.şansa 1 tane 41 numara bulmuştum güzel çirkin demeden mecburen aldım.sezon sonu 80 lıraya almıştım.
5.istanbul fatih fevzi paşa caddesinde bi mağaza var adını hatırlamıyorum.orda 43 numaraya kadar kadın aykkabısı var .
kendileri üretiyorlarmış hazır ayakkabı satıyorlar .gecen yıl bakmıştım güzel topuklu topuksuz ayakkabılar vardı.fiyatlarıda 60-70 civarıydı.istanbuldan oturuyorsan ben sana mağazanın adını telefonunu felan öğrenirim.
ay bende güzel güzel renkli renkli babetler giymek istiyorum ama giyemiyorum.

:
standart flo,polaris,etichet,inci,ayakkabı dünyası gibi mağazalardan asla alışveriş edemiyorum.

:
bir de ben kilo verince az da olsa ayaklarımın inceleceğini düşünüyorum.o yüzden diyet bitsin umudum var başka aykkabı mağazaları bulacağım konusunda:44::44::44::44: