Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
belimin sağ tarafı popomun hemen üstü çok ağrıyor bıçak saplanır gibi oluyor.
arkadaşlar merhaba, belimin sağ tarafı popomun hemen üstü çok ağrıyor ayaktayken de öyle birden sızı geliyor ve bıçak saplanır gibi canım acıyor eğilirken falan da popomun sağı acıyor neden olabilir???
arkadaşlar merhaba, belimin sağ tarafı popomun hemen üstü çok ağrıyor ayaktayken de öyle birden sızı geliyor ve bıçak saplanır gibi canım acıyor eğilirken falan da popomun sağı acıyor neden olabilir???
Ağır bir şey mi kaldırdınız ya da ani hareket mi yaptınız? Sinir sıkışması olabilir belki. Ağrı devam ederse mutlaka doktora görünün. Çok geçmiş olsun.
Tam tarif ettiğin yer benim de sol tarafta ağrım var.Bel fıtığı.Ben doktora gitmedim bu sebeple ama annemden biliyorum.Annem fizik tedavi görüyor bu sebepten
Ağır bir şey mi kaldırdınız ya da ani hareket mi yaptınız? Sinir sıkışması olabilir belki. Ağrı devam ederse mutlaka doktora görünün. Çok geçmiş olsun.
Tam tarif ettiğin yer benim de sol tarafta ağrım var.Bel fıtığı.Ben doktora gitmedim bu sebeple ama annemden biliyorum.Annem fizik tedavi görüyor bu sebepten
yaa umarım fıtık değildir, peki sürekli mi oluyor bu ağrılarınız yoksa arada sırada mı? bu arada çok geçmiş olsun,annenize de acil şifalar umarım iyi olur.