belimin sağ tarafı popomun hemen üstü çok ağrıyor bıçak saplanır gibi oluyor.

suedaaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
26
2
1
21
arkadaşlar merhaba, belimin sağ tarafı popomun hemen üstü çok ağrıyor ayaktayken de öyle birden sızı geliyor ve bıçak saplanır gibi canım acıyor eğilirken falan da popomun sağı acıyor neden olabilir???

arkadaşlar merhaba, belimin sağ tarafı popomun hemen üstü çok ağrıyor ayaktayken de öyle birden sızı geliyor ve bıçak saplanır gibi canım acıyor eğilirken falan da popomun sağı acıyor neden olabilir???
Ağır bir şey mi kaldırdınız ya da ani hareket mi yaptınız? Sinir sıkışması olabilir belki. Ağrı devam ederse mutlaka doktora görünün. Çok geçmiş olsun.

Şuan aynı durumdayım, ve adetim gelmedi kahverengi leke olarak geldi devamı yok, gebelik mi diye aklım çıkıyo değildir dimi ya

Tam tarif ettiğin yer benim de sol tarafta ağrım var.Bel fıtığı.Ben doktora gitmedim bu sebeple ama annemden biliyorum.Annem fizik tedavi görüyor bu sebepten

Ağır bir şey mi kaldırdınız ya da ani hareket mi yaptınız? Sinir sıkışması olabilir belki. Ağrı devam ederse mutlaka doktora görünün. Çok geçmiş olsun.
hayır ağır bir şey hiç kaldırmadım ama sürekli devam eden bir şey değil her gün de olmuyor arada sırada oluyor, teşekkür ederim

Hamile misiniz genelde hamile olduğunda öyle kramplar girer

Tam tarif ettiğin yer benim de sol tarafta ağrım var.Bel fıtığı.Ben doktora gitmedim bu sebeple ama annemden biliyorum.Annem fizik tedavi görüyor bu sebepten
yaa umarım fıtık değildir, peki sürekli mi oluyor bu ağrılarınız yoksa arada sırada mı? bu arada çok geçmiş olsun,annenize de acil şifalar umarım iyi olur. 😊

Şuan aynı durumdayım, ve adetim gelmedi kahverengi leke olarak geldi devamı yok, gebelik mi diye aklım çıkıyo değildir dimi ya
benim için umarım gebeliktir, ama siz istemiyorsanız umarım sizin için gebelikten değildir 😄 geçmiş olsun bu arada adet oldunuz mu?

Back
X