Ayaklarım geri geri gitti

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merhaba arkadaslar.daha önce bir konu açmıştım.ilaç saati alımıyla alakalı evet ben o antidepresanları aynı reçeteye uygun bi şekilde kullandım yakşaşık bir ayı geçti.ancak bende etki ettiğini sandığım ilacım fayda etmemiş.bugün bi ilham bi cesaret geldi iki çocuğumuda yanıma alıp evime yakın olan kırtasiyeye gittik.sonra oradanda bir 200m kadar uzaklıkta olan markete yaparım giderim diye bi gazla yöneldim ancak sokagımdan uzaklaştığım her adımda ayaklarım geri geri gitmeye başladı.hani çocuklar koşarak önden gitmese tutcam ellerinden eve geri gidecem.bi şekilde yetiştim onlara girdimde markete ama o an yaşadıklarımın tarifi yok.esasen çok moralim bozuldu yaparım evden çıkarım düşüncesi cesaretim öylesine kırıldıki anlatamam.eve kan revan içinde zor attım kendimi hemen elimi yüzümü yıkadım filan ama o stres öyle yorduki vücüdumu ordan geldim gelili yattım.sanki dünyanın işini yapmışcasına yoruldum tüm bedenim kasıldı.o korkuyu üzerimden atmak için uyudumda ama uyandığımda ve halen moral olarak göçtüm yani bu kprkuyu yenemeyeceğimi artık tescillemiş gibi hissediyorum artık.ne bilim buraya bu konuyu neden açtım artık verilen fikir öneri tavsiye ihtiyaç duymuyorum artık bu hastalıkla yaşayıp bu hastalık benle beraber gidecek gibi ümidimi yitirdim.yazma amacım yaşadığım hissiyatı paylaşmaktı sizinle.

Pskolojik ilaçlarin etki etmesi 2 ayı bulabilir.
Etmiyorsa ilaç değişimi yapılabilir ki bu tür ilaçlar her bünyede farklı etki gösterebilir.
Kimine iyi gelen size gelmez.
Birqz deneme yanılma yöntemi ile doktorunuz doğru ilacı bulacaktır.sabır lütfen.

Pskolojik ilaçlarin etki etmesi 2 ayı bulabilir.
Etmiyorsa ilaç değişimi yapılabilir ki bu tür ilaçlar her bünyede farklı etki gösterebilir.
Kimine iyi gelen size gelmez.
Birqz deneme yanılma yöntemi ile doktorunuz doğru ilacı bulacaktır.sabır lütfen.
İnşallah dediğiniz gibi olur

Hangi tanıyla ilaca başladınız? Grip gibi ilaç içip iyileşmeyi beklemek psikolojik rahatsızlıklarda işe yaramıyor ne yazık ki. Bence biraz daha ilaca devam edin belki henüz etki etmemiştir. Bu sırada da terapi alın lütfen. Hayatınızın sonuna kadar bu böyle devam etmeyecek emin olun. Bir yandan gerçekçi olmanız da gerekiyor bazen geçti kurtuldum derken başka bir olay psikolojinizi etkileyebilir rahatsızlıklarınız yineleyebilir ama artık sizi bu kadar etkilemez çünkü tecrübe kazanmışsınızdır. Umutsuzluğa kapılmayın, terapi almaya çalışın. Çok geçmiş olsun

Back
X