AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE DURUYORUM,AMA ÇOKTA ACI CEKIYORUM.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Evet hayatımda bir devrim yaptım kendi adıma.
Gitmek bir eylemdir,unutmak ise bir devrim.
Ve ayaklarımın üstünde durmalıyım.cunku sırtımı dayıyacak kimsem yok.eski eşim çalıştırmadi.bu nedenlede bir meslek edinemedim.fakat o kdr özgüvenim varki her şeyi yapabilecek güveni verebiliyorum karşımdaki ne.en son diş dr.asistanligi yaptım.dr.asagilamasindan bunaldim ve çıktım.gelen hastalar gülüyordu yeni kızmı bu....haftada iki eleman alır.ben 3 ay dayandım....neyse şimdi bir mesleğim olmadığı gibi bilgisayar kullanmayı da bilmiyorum.tic.lisesi okudum.ofis programı öğrenmek için akşam kursuna yazıldım.on muhasebe elemani olarak isler var.ama once kursa gitmem lazim.bir bucuk aylik bir kurs.part taym bir is buldum.bir okul kantininde günlük 50 tl alıyorum.kizmayin bana ama her gün ağlıyorum....
Neden mi????? Beni,bizi bu durumlara düşürdüğü için.ona çok güvenip kendimi heba ettiğim için, kendimden küçük kızlardan emir aldığım için, paramı alıp cocuklari ma koşturdugum için.. ..senden nefret ediyorum..buz gibi yerde dondüğüm için, kizima her gun harclik verirken bana muhtacligini gordugum icin,guldurmedin,hep aglattigin icin.kizima ben verirsem yiyip içtiği için.beddua etmiyor ah ediyorum.. ..kantinde yalnız kalınca tek sığındığım

Ey muhammed, biz senin gogsunu genişlemedik mi?
Belini büken yükünü sırtından kaldırmadık mi?
Senin şanini yücelmedik mi?
güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Elbette güçlükle beraber bir kolaylık vardır.. .
Öyleyse bir is bittiğinde diğeri ne koyulkoyul
Ancak rabbime yönel ve yalvar.

Tek duam.benimde yükünü hafiflet rabbim.

Son düzenleme:
Ne güzel yapmışsınız. Sizi kutlarım az çok demeyip bir işe girip çalışmak kimseye yük olmadan kendi ayakları üzerinde durabilmek cesaret ister. Siz bu cesareti gösterip bir yerden başlamışsınız gerisi gelecektir hiç şüpheniz olmasın. Her gecenin bir sabahı vardır bekleyin

Allah yardımcın olsun ama ne güzel diyorsun özgüvenim var herşey yaparım diye.zamanla aglamanda kalmıycak hepsi geçicek yeterki güçlü ol.

Geçen gün suyun kesilmişti.benden kaynaklanan bir borç değildi.eski eşim gitmeden önceki borç muş.neyse cuma günü kesmişler.hafta sonu girdi araya.p tesi ise gidiyorum.acil çıkıyorum.annem dedi ki ise bu gün.ilk is günüm nasıl izin alırım.. .indim annem balkondan seslendi baban öder kartı ver...kartimda param olduğunu söylemiştim.
Bende dedim ki anne sende 230 varsa ver babam yatırsın.aksam sana çeker veririm.cikarsam arabayı kaçırırım.saate bir araba geliyor ordan.annem de bana BANA GÜVENME dedi.tm diyip başımı eğip gittim ağlaya ağlaya.. ..

Allah yardimciniz olsun insallah. Kizin icin güclü ol calis cabala insallah zamanla hersey olur. Moralini yüksek tut kizin icin dimdik dur.

Allah yardımcın olsun. Böyle radikal kararlar almak her zaman ve her kadın için kolay değildir. Kutlarım seni. Özgüvenin sağlam ayakların yere basıyor. Başarıcağına inanıyorum ben

İlk ayrıldığım dönemde secdede bir yandan ağlıyor bir yandan bizi düşürdüğü durum için eski kocama beddualar yağdırıyordum.
Namaz kılıyordum ama aklımda hep kendi acım, çocuklarım. Eski eşime kızgınlığım. Hayal kırıklıklarım.

Ama geçti.

Şimdi nasıl bir koca istemediğimi bana öğrettiği için iyi ki hayatıma girmiş diyebiliyorum.

Geçiyor, acılar diniyor.

Bir de güzel bir ders öğretiyor: Annen de olsa baban da hiç kimseye güvenme. Bu dünyada tek Allah'a ve kendine güven.

Telefonuna bankaların programlarını indir akıllı tel kullanıyorsan çok rahat herşeyi ödeyebiliyorsun kimseye muhtaç etmesin Allah ne güzel dik durup kimseye boyun eğmemişsin kendi ayaklarının üstünde duruyorsun bide su psikolojini duzelttinmi tamamdır bak baska kadinlara meslegim yok.diye bosanamiyorlar bile kendilerini aldatan doven adamlardan bide kendine bak pes etmedin dimdik duruyosun boşuna dememisler Allah çıktığın kapıya muhtaç etmesin diye evlenemeden oluyor herşey ama evlenince o ev bile yabancı geliyor insana

Sabah ezanlarında sokakta tek kadın olarak koşuyorum otobüse.ve hep bir ah var ağzımda ve bir dua...rabbim beni yanlız bırakma.sonra şükür...ya sakat olsaydım.kim bakacaktı bize.yoksa ona muhtaç olup mecbur kabuledecektim onu....sonra bin şükür.

Mutluluğu yakaladigin için çok sevindim.ins bende mutlu huzurlu olurum.

Tsk ederim.bankalarin programları nasıl yani...ne diye girip indireceğim.

Tsk ederim.bankalarin programları nasıl yani...ne diye girip indireceğim.

Hangi bankada hesabın varsa o bankanın internet sitesine cep telefonundan gir, bireysel internet bankacılığı bölümü vardır.. Ordan sonrasını banka yönlendirir zaten.. Bütün işlemlerini cep telefonundan böylece halledenilirsin, para gönderimi fatura ödeme gibi

Amaaann, Allah cezasını vermiş zaten onun.Bundan sonra kızın ve sen varsın.Bence kendi parasını kendi kazanan kadından daha sexi ne olabilir ki?
Arkadsın dedigi dogru, google play store denda indirebilirsin

Ben sende o potansiyeli gördüm, sen başaracaksın. Karar alıp uygulamaya geçmen bile büyük bir adım. Herşey bir anda yoluna girmeyebilir ama zamanla ve sendeki azimle olur. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…