Mutluluğu yakaladigin için çok sevindim.ins bende mutlu huzurlu olurum.İlk ayrıldığım dönemde secdede bir yandan ağlıyor bir yandan bizi düşürdüğü durum için eski kocama beddualar yağdırıyordum.
Namaz kılıyordum ama aklımda hep kendi acım, çocuklarım. Eski eşime kızgınlığım. Hayal kırıklıklarım.
Ama geçti.
Şimdi nasıl bir koca istemediğimi bana öğrettiği için iyi ki hayatıma girmiş diyebiliyorum.
Geçiyor, acılar diniyor.
Bir de güzel bir ders öğretiyor: Annen de olsa baban da hiç kimseye güvenme. Bu dünyada tek Allah'a ve kendine güven.
Sende bu yürek varken çok kolay Allah sana sağlık versin çocuklarına daMutluluğu yakaladigin için çok sevindim.ins bende mutlu huzurlu olurum.
Tsk ederim.bankalarin programları nasıl yani...ne diye girip indireceğim.Telefonuna bankaların programlarını indir akıllı tel kullanıyorsan çok rahat herşeyi ödeyebiliyorsun kimseye muhtaç etmesin Allah ne güzel dik durup kimseye boyun eğmemişsin kendi ayaklarının üstünde duruyorsun bide su psikolojini duzelttinmi tamamdır bak baska kadinlara meslegim yok.diye bosanamiyorlar bile kendilerini aldatan doven adamlardan bide kendine bak pes etmedin dimdik duruyosun boşuna dememisler Allah çıktığın kapıya muhtaç etmesin diye evlenemeden oluyor herşey ama evlenince o ev bile yabancı geliyor insana
Tsk ederim.bankalarin programları nasıl yani...ne diye girip indireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?