• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE DURUYORUM,AMA ÇOKTA ACI CEKIYORUM.

Geçen gün suyun kesilmişti.benden kaynaklanan bir borç değildi.eski eşim gitmeden önceki borç muş.neyse cuma günü kesmişler.hafta sonu girdi araya.p tesi ise gidiyorum.acil çıkıyorum.annem dedi ki ise bu gün.ilk is günüm nasıl izin alırım.. .indim annem balkondan seslendi baban öder kartı ver...kartimda param olduğunu söylemiştim.
Bende dedim ki anne sende 230 varsa ver babam yatırsın.aksam sana çeker veririm.cikarsam arabayı kaçırırım.saate bir araba geliyor ordan.annem de bana BANA GÜVENME dedi.tm diyip başımı eğip gittim ağlaya ağlaya.. ..
İyi de gidin haftasonu çekin paranızı verim kadının eline. Yani biliyorsunuz böyle bir durum var laf yemeyin boş yere bir zahmet siz de bunda ağlanacak bir durum yok kızınıza bakıyor baş tacı edin annenizi

Kizina o harcligi verirken gurur duy kendinden. Yilma pes etme sen guclu bir kadinsin. Asagilanma olarak gorme insanlarin acizligi olarak gor isine bak sen ve hep ilerlemeye calis. Basini dik tut

Evlenmeden önce de evlendikten sonra da çalışmadıysanız bu yaşadığınız durum normal. Lise bitti okumadan yallah hemen evlenince çoğu kızımız sonrası böyle olabiliyor ne yazık ki. Bir de yani kocama çok güvenirdim demişsiniz babanıza bile güvenmeyeceğiniz çağda kocanıza körü körüne güvenmemeliydiniz. Olan olmuş biten bitmiş ben sadece iki hatalı yeri söylüyorum ki okuyan kızlarımız anlayabilsin sizin için de bir tecrübe öyle düşünün. Ama size gene de büyük bir alkış çalışmak ayıp değil eşinizi tamamen unutacaksınız ve ona gülme sırası size gelecek buna emin olunuz.

İyi de gidin haftasonu çekin paranızı verim kadının eline. Yani biliyorsunuz böyle bir durum var laf yemeyin boş yere bir zahmet siz de bunda ağlanacak bir durum yok kızınıza bakıyor baş tacı edin annenizi
Okuduğunuzu anlamadınız herhalde cnm.ayrica kızıma da bakmıyor ki...ben annemle yaşamıyorum.su kesik olduğu için haftasonunda açmadaçmadiklari için orda kaldık.ve o gün ilk is günümdü izin alma şansım yoktu.o nedenle anneme siz ödeyin ben akşam parayı çekip yollarım demiştim cnm.

Evlenmeden önce de evlendikten sonra da çalışmadıysanız bu yaşadığınız durum normal. Lise bitti okumadan yallah hemen evlenince çoğu kızımız sonrası böyle olabiliyor ne yazık ki. Bir de yani kocama çok güvenirdim demişsiniz babanıza bile güvenmeyeceğiniz çağda kocanıza körü körüne güvenmemeliydiniz. Olan olmuş biten bitmiş ben sadece iki hatalı yeri söylüyorum ki okuyan kızlarımız anlayabilsin sizin için de bir tecrübe öyle düşünün. Ama size gene de büyük bir alkış çalışmak ayıp değil eşinizi tamamen unutacaksınız ve ona gülme sırası size gelecek buna emin olunuz.
Çok doğru.aynen öyle kimseye guvenmiyecegiz....olan oldu artık .bundan sonra da mecburum artık hayat mücadelesinde....her kez bana diyordu ki yediğin önünde yemesinin arkanda,ye iç kullan onu, tak takistir, gez toz.....ama benim duygularım daha önemli.kuru ekmek su içerim huzurum olsun.yanimdakine güvenmedik yen sonra neye yarar onla yaşamak.

Kizina o harcligi verirken gurur duy kendinden. Yilma pes etme sen guclu bir kadinsin. Asagilanma olarak gorme insanlarin acizligi olarak gor isine bak sen ve hep ilerlemeye calis. Basini dik tut
Evt kızıma harçlık verirken gurur duyuyorum.bakiyorum o gitti gideli suyumu doğalgazını telefon fat.elektrigi marketi okul harçlığını hepsini ödeyebiliyorum ...cok şükür. Rizki o değil allah veriyor.

Evet hayatımda bir devrim yaptım kendi adıma.
Gitmek bir eylemdir,unutmak ise bir devrim.
Ve ayaklarımın üstünde durmalıyım.cunku sırtımı dayıyacak kimsem yok.eski eşim çalıştırmadi.bu nedenlede bir meslek edinemedim.fakat o kdr özgüvenim varki her şeyi yapabilecek güveni verebiliyorum karşımdaki ne.en son diş dr.asistanligi yaptım.dr.asagilamasindan bunaldim ve çıktım.gelen hastalar gülüyordu yeni kızmı bu....haftada iki eleman alır.ben 3 ay dayandım....neyse şimdi bir mesleğim olmadığı gibi bilgisayar kullanmayı da bilmiyorum.tic.lisesi okudum.ofis programı öğrenmek için akşam kursuna yazıldım.on muhasebe elemani olarak isler var.ama once kursa gitmem lazim.bir bucuk aylik bir kurs.part taym bir is buldum.bir okul kantininde günlük 50 tl alıyorum.kizmayin bana ama her gün ağlıyorum....
Neden mi????? Beni,bizi bu durumlara düşürdüğü için.ona çok güvenip kendimi heba ettiğim için, kendimden küçük kızlardan emir aldığım için, paramı alıp cocuklari ma koşturdugum için.. ..senden nefret ediyorum..buz gibi yerde dondüğüm için, kizima her gun harclik verirken bana muhtacligini gordugum icin,guldurmedin,hep aglattigin icin.kizima ben verirsem yiyip içtiği için.beddua etmiyor ah ediyorum.. ..kantinde yalnız kalınca tek sığındığım

Ey muhammed, biz senin gogsunu genişlemedik mi?
Belini büken yükünü sırtından kaldırmadık mi?
Senin şanini yücelmedik mi?
güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Elbette güçlükle beraber bir kolaylık vardır.. .
Öyleyse bir is bittiğinde diğeri ne koyulkoyul
Ancak rabbime yönel ve yalvar.

Tek duam.benimde yükünü hafiflet rabbim.
Ayni durumlari bende yasadim. 5 yasindaydi oglum.Cocuk baktim. Oglumu okuttum buyuttum. Simdi cok guzel bir meslegi var. Oglumda annesine bakiyor simdi.Sabret sakin isyan etme. Allah sevdigi kullarini sinarmis benim kulum buna dayanabiliyormu diye. Her zorlugunda bir ferahligi vardir.

Son düzenleme:
Dualarına binlerce kez Amiin diyorum,baştan beri okuyarak geliyorum,başarmıssın masallah:sampiyon:, acında azalacak zamanla,kızına nasıl da güzel örneksin,senınle gurur duyuyordur eminim:KK36:

Aynen başından beri ben de takipteyim gercekten boşanabilecegine inanmiyodum....ama süper bi sekilde ayakta...çok çok taktir ediyorum seni...hersey daha iyi olucak konu sahibi...

Aynen başından beri ben de takipteyim gercekten boşanabilecegine inanmiyodum....ama süper bi sekilde ayakta...çok çok taktir ediyorum seni...hersey daha iyi olucak konu sahibi...
Gerçekten inanamıyormuydunnnnn....ben en başından dedim affedemem ben.cunku kendimi tanıyorum.her kez benim için hiç kusmedigimi ve hiç kinci olmadigimi soyler.ama bu başka bir şey.

Gerçekten inanamıyormuydunnnnn....ben en başından dedim affedemem ben.cunku kendimi tanıyorum.her kez benim için hiç kusmedigimi ve hiç kinci olmadigimi soyler.ama bu başka bir şey.
Küsmek,kin ayrı haksızlığa bir yerde dur diyebilmek ayrı,
Takdir ediyorum duruşunu.
Allah her zaman yanında,sabırla harika günler seni bekliyor.

Back
X