• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarından asıp yaktılar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Yine IŞİD yine insanın kanını donduran vahşet...
Sitene Ekle
once-ayaklarindan-astilar-ardindan-yaktilar-6009067.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Kosovalı IŞİD komutanı Lavdrim Muhaceri, Irak’ın Anbar vilayetinde 4 Irak asılı Şii askeri ayaklarından asarak diri diri yaktıklarını bildirirken, bu olayın fotoğraflarını öğlen saatlerinde, sosyal medya aracılılığıyla yayınladı.

Lavdrim Muhaceri, attığı twitte yakılıp öldürülen 4 Şii Irak askerinin, bir kaç ay önce IŞİD’e katıldıklarını ve sürekli ispiyonculuk yaptıklarını vurguladı.

Muhaceri, IŞİD’e karşı olanların sonunun böyle olacağını da yazdı. Kosova basını bu haberi manşetten verdi.
http://www.milliyet.com.tr/once-ayaklaridan-astilar-ardindan/dunya/detay/2110613/default.htm

Seytan bunlarla bir de israil askerleriyle karsılassa ya yolunu degistirir korkudan ya da sapka cıkarır hurmetinden..

Bunların ugrayacagı gazabı cidden merak ediyorum.

Bunlar kendilerini tatmin etmek için deyisik öldürme teknikleriyle yapıyorlar nasil insanlik nasil dünya oldu böyle artik aklim almıyor daha neler gorecegiz bilmiyorum ama belliki insanoglu seytanlasmaya dogru gidiyor allah bizleri bunlardan korusun neolursa olsun boye olmeleri gerekmezdi, artik sözlerde yetmiyor insanlarin caniliklerine nedesek yetmiyor

Insanoglunda vahsiligin olmadigi donem olduguna inanmiyorum.
Allah insana oyle bir irade vermiski, guzel kullanirsan Meleklerden bile ustun olabilirken,
bunlar gibi bu iradeyi kullanamayim hayvandanda asagi olmayi muslumanim diyen biri kendine nasil yakistiriyo.
BU insanlarin iradesi kimin elinde. Dusunce yapilarinin arkasinda saklandiklari dinle alakali degil..

Back
X