canım sen zaten gerekli doktorlara baktırmışsın bir sıkıntı yok demişler içini rahat tut bence. benim kuzenimin oğlu bahsettiğin gibiydi. annesi alışmasın diye kucağa pek almamıştı o yüzdendir demişti doktorlar. şimdi iki yaşında ve hiç bir sorunu yok maşallah. seninkini bilemiyorum belki de genetiktir. kilolu bir bebekse ondan da olabilir. ya da sedece tembeldir olamaz mı :)Lutfen can sikici sinirini baska yerlere bosaltan tavirda yorumlar yapmayin rica ediyorum. Anneyiz gerginiz olumlu yapici yorumlar beni daha mutlu eder. Simdiden tesekkur ederim...
Kizim 8.5 aylik zamaninda gayet saglikli sekilde doğdu elhamdulillah.
Her ay doktor kontrolune goruruyorum boy kilo artislari iyi ama sorun su ki ayaklarinin uzerine basmak istemiyor yani kol altindan tutunca dik civi gibi basmiyor.1 cocuk doktoru 1 ortopedist 2 fiyo terapist 1 cocuk norologuna götürdüm rontgen cekildi kan tahlili yapildi sikinti yok dendi. 7.5 aylikken desteksiz oturdu biraz gec sanirim ben de gec oturmusum gec yurumusum 15 aylikken acaba bana mi cekti diyorum. Merak ettigim konu bebegi benim bebegim gibi olan var mi?
Ya ben 5. Ayina kadar hic oturtmadim oyle surekli ayak ustune bastirmadim genelde yatti aslinda dedigin gibi 8 kilo civari aslinda cok bir kilosu da yok keyifci benimki biraz cok tesekkur ederim ya icim rahatladi doktorlar birsey yok diyorlar ama yine de kendimizle ayni durumda birini ariyoruz vallacanım sen zaten gerekli doktorlara baktırmışsın bir sıkıntı yok demişler içini rahat tut bence. benim kuzenimin oğlu bahsettiğin gibiydi. annesi alışmasın diye kucağa pek almamıştı o yüzdendir demişti doktorlar. şimdi iki yaşında ve hiç bir sorunu yok maşallah. seninkini bilemiyorum belki de genetiktir. kilolu bir bebekse ondan da olabilir. ya da sedece tembeldir olamaz mı :)
Lutfen can sikici sinirini baska yerlere bosaltan tavirda yorumlar yapmayin rica ediyorum. Anneyiz gerginiz olumlu yapici yorumlar beni daha mutlu eder.
Lutfen can sikici sinirini baska yerlere bosaltan tavirda yorumlar yapmayin rica ediyorum. Anneyiz gerginiz olumlu yapici yorumlar beni daha mutlu eder. Simdiden tesekkur ederim...
Her ay doktor kontrolune goruruyorum boy kilo artislari iyi ama sorun su ki ayaklarinin uzerine basmak istemiyor yani kol altindan tutunca dik civi gibi basmiyor.1 cocuk doktoru 1 ortopedist 2 fiyo terapist 1 cocuk norologuna götürdüm rontgen cekildi kan tahlili yapildi sikinti yok dendi. 7.5 aylikken desteksiz oturdu biraz gec sanirim ben de gec oturmusum gec yurumusum 15 aylikken acaba bana mi cekti diyorum. Merak ettigim konu bebegi benim bebegim gibi olan var mi?
Simdiden tesekkur ederim...
canmm herseye baktirmisin zaten belliki hic bisi yok aetik bu tip konularda anne ve babanin gecmisine bakilir sende oyleymissin zatenn. benm oglum kilolu ve cok saglikli dogdu sarilik oldu 2 au surdu megersem bende 2 ay gecrmisim . ırsi olabilir normal ne guzel demekki bisi yok . herkesle kendini kiyaslama her cocugun gelisimiyle kendi cocugunun gelisimini karsilastirirsan sadce kendini uzersin ... hemen yurumesin nolcakki canm . bebeklerimizin bu hallerini cok aricaz. kimi emeklemeden kosuo kmi de hic yueumek istemio hatta yururmeye calstiginda kizio bile . zamn sadce kiymetini bil en sirin zamanlariLutfen can sikici sinirini baska yerlere bosaltan tavirda yorumlar yapmayin rica ediyorum. Anneyiz gerginiz olumlu yapici yorumlar beni daha mutlu eder. Simdiden tesekkur ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?