- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi lonelinessyk
Ben yolda sokakta denk gelmim kotu olurum diye mahallemden disari cikmiyorum hep allaha dua ediyorum hep allaha sigindim o intikamimi alsin
Aynen oyle parmagimda yuzugu daha bende gir facesine bak silmemis söz gecemizin her seyimizin resmine tarihlere bak dedim heryerden engelliyorum onu dedi ustunden 1 saat gecti o kizin telefonundan beni aradi tehdit etti
Evli degildim sözlüydük
Ben calismiyo parasi yoktur derken kiza catir catir yediriyo
O günlerde gelecek elbet bu karanlik geceden kalkip ben gunesli gunler gorucem insallah keyifle izlicem sadece
Ben emin olun ki ne bir araya gelmek istiyorum ne de baska bir sey istemiyorum bu kadar insanlarin gözüne sokma amaci ne onu cozemiyorum tum ailem damat olarak taniyordu amcalarim halalarim teyzemler yolda sokakta gorduklerinde kizla el ele hic mi cekinmiyor gizli sakli yapamiyor ben anlamiyorum
Bende oyle sonuna kadar haklisiniz
Sunuyorum sadece gözüm yaşlı oda elimde olmadan
Sevindigim durumda var tabi ama uzuntu agir basiyo onu kaybettim diye degil bu hale dustugum icin
Aynen oyle farkindayim ama tutamadim kendimi dundd bugunde her saat beraberler cunku karsilasicam diye cikamiyorum kötü olurum biliyorum kabullendim zor da olsa
En çok zoruma gidenlerden biri de bu tum ailem sulalem biliyo seni kizla el ele gorduklerinde hic mi cekinmeyeceksin onlardan neyin cesareti özgüveni bu gizli saklı yap bari neyin rahatligi bu
Kızda neden suç bulunamayacakmış ? Bi dunya dosyasi kavgasi dövüsü esrarindan tutun pislikleri varmış ben onu aradim ben senin dedim ablan yasindayim senin yasinda kiz kardesim var dedim ki dogru var o benleyken senle gorustu dedim bilmiyordum engellicem dedi benle ciddi bir sekilde de konustu ne değisti sonra peki ? Fotograflarda o serefsizin ağzının icine giriyo icineee
16 yaşında bir "çocuğun" bakın çocuk diyorum çocuk, sizin gibi düşünmesini nasıl beklersiniz? O tabiki eğlence, gününü gün etme peşinde olacak. Belli ki düzgün bir aile hayatı, sahip çıkanı da yok. Sizin şerefsiz eski sevgiliniz gibiler için çok güzel bir av, tam dişine göre. Bırakın artık şu ikinci kadın düşmanlığını, çocuk yaştaki birine bile öfke duyuyorsunuz, sevgiliniz pisliğin tekiyse kadınlar ne yapsın. Aynı yaşta olsaydı belasını bulsun o kızda derdim ams burda sizden daha çok mağdur durumda olacak bir çocuk var aslında.
Ben de aldatıldım ve hiçbir zaman beni aldattığı kıza kin duymadım, beni biliyordu ya da bilmiyordu ama beni aldatan, benimle oynayan o değildi sonuçta. Şükredin kurtulmuşsunuz.