Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu nasırlarla nasıl başa cıkacağım , serce parmaklarımda korkuyorum ayakkabı giymeye ya beğendiğim içim giden coğu ayakkabıyı giyemiyorum iyileşiyor bantlarla , sölüsyonlarda dar kalıplı ya da topuklu, babet giyeyim hemen yeniliyor napacam ben ya ???? Ve görünütüsü çok kötü yenilememesi için ? Bide kurusa geçse bile yeri belli kötü duruyor insan içine terliksiz ,çorapsız çıkmaya utanır oldum İş yerinde bile şık terlikler giyiyorum ki tekrardan olmasın diye göze batmasın diye Çözüm olan var mı ..?
Cildin hassas ise yapacak bir şey yok. Bende de aynı durum söz konusu Ben hiç kasmıyorum ayakkabı konusunda giyiyorum outdoor ayakkabılarımı ne vuruyor ne sıkıyor ne yara yapıyor, rahat rahat geziyorum.
Babetler çıktı çıkalı heves edip bir sürü almıştım ama hepsi ayağımı yara yaptı giyemedim ben de gittim bir tane timberland aldım rahat rahat giyiyorum.
Topuklu ayakkabı da dikişsiz gerçek deri ayakkabılar tercih ediyorum. Yok stillettosuymuş, ince topuğuymuş takmıyorum gayette güzel modeller bulup alıyorum.
Yani biraz paraya kıyacaksınız en iyisinden alıp ayağınızı rahat ettireceksiniz
Ben de çok özeniyorum her türlü ayakkabıyı giyip hiçbir şey olmayan arkadaşlarıma ama olmuyor. Arkadaşım 5 liralık babet giyiyor tık yok ben onu 10 dk giysem ayağım yara bere içinde kalır 2 gün evden çıkamam
bendede oluyor nasır...duoderm nasır ilacı var..onu kullanmıştım yıllar önce..harika bir şekilde yok etti..şimdi yine çıktı hemen aldım yaptım yine gitti :))
Cildin hassas ise yapacak bir şey yok. Bende de aynı durum söz konusu Ben hiç kasmıyorum ayakkabı konusunda giyiyorum outdoor ayakkabılarımı ne vuruyor ne sıkıyor ne yara yapıyor, rahat rahat geziyorum.
Babetler çıktı çıkalı heves edip bir sürü almıştım ama hepsi ayağımı yara yaptı giyemedim ben de gittim bir tane timberland aldım rahat rahat giyiyorum.
Topuklu ayakkabı da dikişsiz gerçek deri ayakkabılar tercih ediyorum. Yok stillettosuymuş, ince topuğuymuş takmıyorum gayette güzel modeller bulup alıyorum.
Yani biraz paraya kıyacaksınız en iyisinden alıp ayağınızı rahat ettireceksiniz
Ben de çok özeniyorum her türlü ayakkabıyı giyip hiçbir şey olmayan arkadaşlarıma ama olmuyor. Arkadaşım 5 liralık babet giyiyor tık yok ben onu 10 dk giysem ayağım yara bere içinde kalır 2 gün evden çıkamam
Ya ben zaten kalitesiz giymem ay hele 5 liralık babet filan asla çünkü her türlü hastalıklara yol acar çin malı ürünü aklıma geldi .Şu intigramdaki sitelerdekilerden bile giymem ,hep marka giyiyorum zaten inci adl beymen yumuşak derililerde sorun yok ama malum sitiletolar mahfediyor ve babetler hemen cıkıyor yani kurutma gibi cerrahi bi işlem yokmu acepp.Evet cildim hassas alerji oluyorum hemen kızar.Yani pahalı olup olmamsı sorun dilde yok etme gibi işlem yok mu kii .He he sorma benm çevremdede öyle tipler var ve ayak bakımları bile yapmazken hiç bişey yok adaletin bu mu dünya :))
bendede oluyor nasır...duoderm nasır ilacı var..onu kullanmıştım yıllar önce..harika bir şekilde yok etti..şimdi yine çıktı hemen aldım yaptım yine gitti :))