Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Kesinlikle, Seray severe o asagilayici tacizinden sonra hic bir itibari kalmadi gozumde. Ezgi mola enis arikan ikilisi ve Beyazid Ozturku cok samimi icten bulurum.

Ezgi Mola da Beyaz da gerçekten çok kaliteli insanlar belli oluyor. Beyazın evde kalması çok yazık oldu ama geç değil ben tekliflerine açığım:halay:

Oylarınız vatana millete hayırlı olsun...

Ülkeyi kurtarıyoruz.... Bu arada oy verdikten sonra lütfen bu linki(#ÖZMUAYENE) ziyaret etmeyi unutmayınız.

Kerimcan'a niye ayar oluyorlar onu anlamadım, gay olduğu için mi, DJlik yaptığı için mi? Arz talep meselesi arkadaşlar o mevzu, ondan öyle saçmasapan hareketler yapması isteniyor, çocuk da yapıyor. İnsanlar da para vererek gelip izliyorlar, o da kazanıyor yani. İnsanlar ondan ne istiyorsa onu yapıyor kısacası. Ben de olsam ben de aynısını yaparım, adam tüm sülalesini geçindirecek düzeyde kazanıyor. Kimse gidip izlemeseydi o da yapmazdı eminim.

Fahriye niye sevilmiyor diye soran olmuş, set çalışanlarına ve hizmet aldığı insanlara karşı davranışları yüzünden (diye söyleniyor).

Arkasinda her kim varsa vasifsiz haliyle yillardir tvlerden ekmek yiyen bir tioe oy verdim ismini zaten kazen vermiş :)))

Kazen Kazen sen yazdın..ece gümledi ..kıza iyi kumpas yaptılar ama demi :)

Ya harbi o mevzu ne ya hahsjsjsj gerçekse yazıklar olsun yani. O adamın da mevzusu bir bitmedi hatun meseleleriyle, bana Arda haklı mıydı acaba diye düşündürecek seviyeye geldi artık.

Aleyna tilki yi tek geçerim
Bacaklarını aça aça dans etmesine sinir oluyorum
Ayrıca sürekli ekrana toslayacak koyun gibi bakıyor
Bu kadar popüler olmasına kendini star görmesine anlam veremiyorum

Back
X