Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Kazen Kazen abi Ece erkenin magazinde Berkayla ilgili dolanan haberini gorunce aklima sen geldin:KK70::KK70: Dogru soyle abi senin bu olayla alakan ne? :21: :KK53:

Genel olarak hiç birini takip edip sevmiyorum tv izlemektende uzak olunca kafam rahat

Zahide yetişi seyretmem bende çok yapmacık hareketleri hiç samimi gelmiyor gelen konuklarını hiç konuşturmuyor hiç fırsat vermiyor bi kaç kez yemek yapan elifi seyrederken kadının tarifini bozdu boşver böyle yapma şöyle yap zavallı kadında sesini çıkaramadı

kusura bakmayin ama sizde taktiniz ece erkene kalkip bide onun icin anket yapmak niye

Bu liste çok eksik bende kendi listemle devam edeyim :))

Ebru Şallı
Tuğçe Kazaz
Erhan Petekkaya
Ebru Gündeş
Nihat Doğan
Koray Avcı
Mustafa Ceceli
Sinan Akçıl
Ali Ağaoğlu
Bahar - Nihal Candan
Esra - Ceyda kardeşler
Arda Turan
Rasim Ozan Kütahyalı
Ece Seçkin
İrem Derici
Yeşim Salkım
Davut Güloğlu
Yavuz Bingöl
Emrah
Bircan Bali

Yaz yaz bitmez..
Tv artık itici dolu her türlü sinir bozan tipleri Tv kapatarak engellesek karşımıza başka mecralardan çıkıyor..
Bu da bizim çilemiz ne yapalım.

Ben sürekli TV izliyorum hiç Ece etkeni görmüyorum siz ne izliyorsunuz da bu kadar hayatını biliyorsunuz
Aslinda ben de :).gerci ben pek tv izlemiyorum 2 dizim var ama gunduz izlemedigim icin sanirim, haberim yoktu ece erkenin boyle surekli oglunu paylastigindan :) .
ama 3 secenek az olmus .daha isaretlemek istediklerim vardi burda

Bu liste çok eksik bende kendi listemle devam edeyim :))

Ebru Şallı
Tuğçe Kazaz
Erhan Petekkaya
Ebru Gündeş
Nihat Doğan
Koray Avcı
Mustafa Ceceli
Sinan Akçıl
Ali Ağaoğlu
Bahar - Nihal Candan
Esra - Ceyda kardeşler
Arda Turan
Rasim Ozan Kütahyalı
Ece Seçkin
İrem Derici
Yeşim Salkım
Davut Güloğlu
Yavuz Bingöl
Emrah
Bircan Bali

Yaz yaz bitmez..
Tv artık itici dolu her türlü sinir bozan tipleri Tv kapatarak engellesek karşımıza başka mecralardan çıkıyor..
Bu da bizim çilemiz ne yapalım.
Ayyy şu listede erkan petekkaya mıdır nedir tek geçerim. Bu kadar sinirbozucu olunabilir :mad:

kazene iyi davranmak lazım.diline düşen tvlere düşüyor :)
ama kızı nasıl tufaya getirdiler..tam ekip işi

Aynen. Berkayla birlikte yaptik o haberi diyor zaten gazeteci de. Berkay da şıklara eklense keske :)

Aynen. Berkayla birlikte yaptik o haberi diyor zaten gazeteci de. Berkay da şıklara eklense keske :)
birde ben o gazeteciyi dedikodu kanalında ara ara izliyordum..çok beyefendi,naif,nazık konuşan bir adam görüyordum..meger adam kumpascının önde gideni imiş vayy vayyy vayyy
herkes liste oluşturuyor
cem yılmaz
yılmaz erdoğan
kıvanç tatlıtuğ
şahan gökbakan ve beyaz..artık bunlarıda beğenmiyorum..ne sinemada nede tv de izlemek istemiyorum
ilk aklıma gelenler ..isimlerini bilmediklerimde var..3 adam mı neydi onlar

Pff liste cok eksik sibel can, ebru gundes yok Kazen Kazen en iyisi ayar bozmayan unluler anketi yapin liste kisa olurdu :KK48:

Back
X