- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
Mevzu ses güzelliği de değil ablacım, benim de hamamda sesim bülbül gibi, şarkı mı bunlar ? Şarkı diyorlarsa şarkı nedir bilmiyorlardır, benim için ha Aleyna Tilki ha Justin Bieber, şımarık şımarık çocuklar, önlerine koysan solfeji bilmezler, bir enstrüman çalamazlar, çıştak çıştak müzikle 2 söz, bir ayıcık bir havuz görüntüsüyle klip.
Bir kısmı zaten anne ya da babası zamanında meşhur olmuş diye ben de ekmeğini yiyeyim diye ortaya çıkmış, yok yok benim tahammülüm yok, o yüzden Türk müziği dinleyeceksem eskileri tercih ediyorum, Zeki Müren dinlerim, Müzeyyen Senar dinlerim, Barış Manço dinlerim ama onun dışında hep yabancı müzik dinliyorum, en azından sözlerinden anlamıyorum, tınıları da güzel geliyor oh mis gibi.
Aleynanin klipleri pedofili icerdigi icin ben de kizi oldum olasi sevemiyorum abla. Berbat bi anne babaya sahip. Hele annesi. Evlerden irak. Kiz parayi bulunca kadin kocayi birakti. Ana baba kizin ustunden iyi para kaldirdilar. Yasi tutmadigi icin eglenmeye giremedigi barlarda sarki soylemesine goz yumdular. Ve ben o kizin gercekten saglikli olduguna inanmiyorum. Tuhaf hal ve hareketleri var. Gunahini almayalim da sanki madde kullaniyor gibi. Bi degisik..