- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Demet Özdemir. Bu kıza ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. Hiç bir vasfı yok oyunculuk adina. Oynadığı bı kaç dizi var hepsinde aynı senaryo ayni rol. Bir oyuncu farklı rolleri de canlandilirabilmeli. Bu hep hiçbir vasfı olmayan ama Fabrikatör genç yakışıklı erkeklerin bir türlü vazgeçemedigi uğruna ailesini bütün servetini biraktigi çocuksu hareketleri olan ergen salak kızı canlandırıyor. Güzelliği de normal standartlarda çok fazla abartılıyor. Aynı dizide rol alan çok daha güzel çok daha yetenekli kızlar olduğu halde bu neden bu kadar on planda tutuluyor bı turlu anlamıyorum. sakar hareketleriyle etrafını kırıp dökmenin, patavatsızligin, nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmemenin adı doğallık olarak gösteriliyor. aptal bir kız ve etrafında çok yakışıklı çok zengin olup onun bu salakliklarini doğallık zanneden Barbie bebek gibi kızlari beğenmeyip ne hikmetse buna ayilip bayilan AA ne kadar doğal diye bunun üstüne atlayan erkekler. Güya fakir kosklerde yaşıyor. Bu kız gerçekten ayarlarımi bozuyor.
Yalniz degilmisim bazi kisiler cok abartiliyor bence ve sacma geliyor anlamiyorum.
Bu tarz diziler Zengin oglan Fakir kiz ve Mafya ve Asiret dizileri bitse de kurtulsak orda burda gormek istemiyorumm.