Ayaz Aslanov Burun Ameliyatım :)

bal-arisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
371
175
133
merhaba kızlar,

25 martta Ayaz Aslana burun estetiği oldum. Olmadan önce çok araştırdım bir kaç doktorla görüştüm Ayaz Beye öneri üzerine gitmiştim.

18 Martta ameliyat olacaktım ancak grip olduğum için bir hafta ertelendi. (Gripken ameliyat olmak çok tehlikeliymiş.)

Gelelim ameliyat günümee :)

Sabah saat 8 de hastanedeydim Çapa medilife hastanesinde oldum ameliyatımı. Kan alındı çok heycanlıydım, hemşire önlük getirdi bone getirdi giyindim ve ameliyat için beni götürmelerini bekledim.
Sedye ile odaya geldiler başladım ağlamaya yanımda teyzem vardı.. İnanılmaz korktum odada damar yolundan bir ilaç verdiler sonrasını hiç hatırlamyorum :)
Odada bayıltmamışlar ama sakinleştirici içerisine bilinç kapayıcı koymuşlar, sedyede gittiğimi bile hatırlamıyorum..
Uyandığımda odadaydım. Herşey bitmişti. Doktorum yanıma geldi ne senin nede benim istediğim gibi oldu çok daha güzel bir burnun oldu dedi :) Zaten o moral bana yetmişti..

Hiçbir şekilde ağrım olmadıı hastanede bir gece kaldım ertesi gün eve geldim.
Doktorumun verdiği ilaçları kulanmaya devam ediyorum ve yine grip oldum.. Çok rahat bir ameliyat sonrası geçiriyorum çok fazla sis ve morluğum olmadı. Ağrım yok denecek kadar az ama korkudan çok ağrı kesici aldım ağrım olmadan :)

Bugün 5. günüm biraz kilo verdim yemek yiyemediğim için onun dışında herşey yolunda.

Ayaz bey çok iyi biri ne paraya düşkünlüğü var nede başka birşey. Hastanede kaldığım gece aradı nasılsın diye.. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

Pazartesi alçım çıkacak heycanla bekliyorum :) :21:

teşekkürler canım, alçıda olmasına ragmen küçük bir burun oldu bakalım yarın alçım çıkacak :)

ay cok sevindim cnm,inş çabucak da iyileşirsin şişlikler de hemen iner.böyle hikayeleri okudukça cok hoşuma gidiyor ,moral oluyor.ben de birkaç güne ameliyat olucam benim de tek korkum anestezi işte :) doktorumla doğal burun konusunda anlaştık.bariz kavisli fındık gibi burun istemediğimi biliyor,normal az kavis olcak inş.zaman da yaklaştıkça koruyorum,seni takip edicem ameliyat olana kadar :) yarın da yaz tamam mı.5-6 günde toparlıyor musun acaba.bir de morluklar sişlikler vs ne zaman iner?hehehe bi de ben eşimin ailesine söylemedim düşünmüyorum da söylemeyi,acaba farkedecekler mi,ve farkederlerse ne yumurtluycam hahahahha tuhaf bir durum .hani deviasyon durumum da var ama ne dersen de süsüne püsüne gidildiği daha baskın geliyor :)

ah canım korkulacak hiçbir şey yok, bende ameliyatta uyanmaktan korkuyordum :) dediğim gibi odada verdikleri ilaçtan sonra hiçbirşey hatırlamıyorummmm :)
İnanki korkulacak hiçbirşey yok ben dün kontrole gittim morluklarım tamamen geçti sadece şişler kaldı Ayaz bey çok iyi olduğunu hiçbir problem olmadığını söyledi :)
Masaja gerek olmadığını ama istrsem bi hareket gösterdi onu yapabileceğimi söyledi :)

Kuaföre saçımı boyatmaya gittim aa gençleşmişsin 18 gibi duruyorsun yüzündeki sert ifade gitmiş falan dediler :) Gören herkes bu şiş hali ile bile çok beğeniyor..
Sakın sakın korkma içini rahat tut inş seninkide çook güzel olacak ve çabucacık atlatacaksın :)

ah canım korkulacak hiçbir şey yok, bende ameliyatta uyanmaktan korkuyordum :) dediğim gibi odada verdikleri ilaçtan sonra hiçbirşey hatırlamıyorummmm :)
İnanki korkulacak hiçbirşey yok ben dün kontrole gittim morluklarım tamamen geçti sadece şişler kaldı Ayaz bey çok iyi olduğunu hiçbir problem olmadığını söyledi :)
Masaja gerek olmadığını ama istrsem bi hareket gösterdi onu yapabileceğimi söyledi :)

Kuaföre saçımı boyatmaya gittim aa gençleşmişsin 18 gibi duruyorsun yüzündeki sert ifade gitmiş falan dediler :) Gören herkes bu şiş hali ile bile çok beğeniyor..
Sakın sakın korkma içini rahat tut inş seninkide çook güzel olacak ve çabucacık atlatacaksın :)

:) ayyy inanmiyorum cok sevindim adina :) insallah dedigin gibi olur benim icin de.demek daha da genc gosteriyosun artik e super.benim doktorum da oyle dedi burun cok degistrrmis insani hehe tabi umarim iyi yonde olur herkes icin.:) bu arada ameliyatta uyanmak korku listeme eklendi hahahaha :))) sagol moral verdigin icin cnm

miyaow selam burnun nasıl oldu memnunmusun ? bende ayaz beyi düşünüyorumda. foto var mı çok merak ediyorummmm

Back
X