• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aybuer'in evi...

çok sevindim böyle güzel yorumlar okuyunca,çok teşekkür ederim ayrı ayrı.

evim bennim için çok özel herkesin evi özeldir tabi ama her karesinde eşimin el emeği var.o yüzden bambaşka seviyorum.çok uğrastı ev için ama değdi.

eviniz çok güzel,geniş ferah görünüyor.özellikle oturma odası ve mutfağı çok beğendim.mutlulukla huzurla oturun evinizde inşallah.:lepi:

Özellikle oturma odası hoşuma gitti.Diğer odalarda çok güzel. Güle güle oturun evinizde...

Son düzenleme:
Forumda gördüğüm en güzel iki evden birisi..kaydirigubbakcemile5

Diğeri Özlem arkadaşımın evi idi.:nazar:

Çok modern çizgilerle döşenmiş bir eviniz var.Maşalllah herşey de dört dörtlük :nazar:

Rabbim evinizin huzurunu da daim etsin inşallah :Saruboceq:

Bir yastıkta kocayın hihoyyyt

Bir eleştirim olacak ama..O da evinizin nazarı olur gerçi :nazar: ama ben bu tip evlere danteli pek yakıştıramıyorum şahsen.

Güzelim evin havasını değiştiriveriyor zannımca boshayallersmile

ayyyyy çok güzel yaaaa ..özellikle mutfak banyo oturma odası süpermiş ,allah ağız tadı versin canımmmmmmm güle güle otur sıcacık evinde ,eşinle diz dize,bir ömür boyu..

yatak odanızda çok şıkmış görmemişim onu sonradan eklemişsinzi sanırım.

cok begendim ya!! gule gule oturun ,Allah tadinizi bozmasin.
zevklisiniz belli..zemuszemus

cok güzel cokkk begendım esınızın de ellerne saglık eger kı yemek odasını da o yaptysa ustalıgı büyük allahım iyi günlerde otrmayı nasıp etsin canım

canım eviniz harika
Allah huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin inşaallah :Saruboceq:
özellikle oturma odana bayıldım, kırmızı kırmızı çok şirin

canım ya sormaya utanıyorum ama ben nete yazdım shagy dıye marka olarak cıkmıyor hangı markakı bu benım yatak odası takımıma cok uygun onun ıcın ısrarla soruyorum kaşmir salonumuzda kullanıyoruz zaten bende kaşmirden alıcam salonumu.....

Back
X