- Konu Sahibi BlackSwann
-
Ayse: saol canım. Evden çıkmadan ayak üstü tost yada sandiviç yapsam 2 tahıl gitmiş oluyor dimi
Günaydın kızlar çok mutluyum
06.02=58.9
07.02=58.1
işe yemek götürüyordun galiba canım anladığım kadarı ile bende genelde okula giderken sabah yumurta tüketiyorum tok tutsun diye et grubu hakkımı tükettiğim için öğlen yiyeceğim ekmek arasına peynir değilde 2 dilim ekmeğin arasına süzme yogurt üzerine ya maydonoz yada dere otu özellikle dere otu koyup sandiviçimi bu şekilde hazırlıyorum tavsiye ederim torst yazmışsın tosta büüyk ihtimalle peynir vardır süzme yogurtta bir alternatif ha birde artık peynir çeşidimiz lor peynir kullanıyoruz en ideali o oluyor
Süzme yoğurt hım denememiştim. Lor var evde kendim yapıyorum.dökülğr die süzme peynirle sandiviç yada tost yapıp kimse gelmeden yiyordum. Bu sabah koşturmacama kahvaltıda eklendi acelde olsa yedim de geldim.
evet canım peynir özellikle ekmeğin arasınd dökülüyor eşimle aynı okuldayız onada kendime hazırladığım giib 2 dilik ekmek arasına süzme yogurttu koyuyorum arasınada dere otu yada maydonoz hatta ben pul biberde atıyorum içine :)
Merhaba kızlar
Bu aralar bu yöntemi uygulamasam da kitap bende var- hatta oturma odamda aklıma geldikçe bakarım diye ama ne zamndır okumuyorum:26:
Sizi takipteyim ama...
Birkaç sayfa geride keçi boynuzundan bahsetmişsiniz keçi boynuzu bir meyvedir zaten bir anda 100g yiyemezsiniz bir tanesi yaklaşık 10 gram olsa 2 tanesi 1 meyve sayılabilir tanesi 20g ise 1 meyve - çünkü biraz işe kalori açısından da el atarsak 1 meyve yaklaşık 60-70kcalben bunu Ayça Kaya'ya göre değil kendime göre yorumladım tabii ama sonuçta tahıl olması için nişastalı birşey olması lazım mesela kestane gibi... ama keçi boynuzu kuru kayısı gibi şeker ve lif oranı yüksek bir meyve
şimdi bir siteden baktım da yağ oranı da yüksekmişyarım yağ+1 meyve de sayabilirsiniz
Süzme yoğurt hım denememiştim. Lor var evde kendim yapıyorum.dökülğr die süzme peynirle sandiviç yada tost yapıp kimse gelmeden yiyordum. Bu sabah koşturmacama kahvaltıda eklendi acelde olsa yedim de geldim.
Fikirlerin için saol canım. En kısa zamanda deniycem
Bişi sorabilirmiyşm çok soruyorum ama kusura bakmayın nolur .
Yemekte ne var öğrendim.
Börek
Çorba
İzmir köfte
Akşm yemeğimde hazır mini köftemi bezelye yemeği .
Şimdi ben İzmir köfte ve börek yemek istiyrm. Börekleri el açması çık güzel oluyor. Akşmda yemeğimden 1 bardak ayranla yiycem.
1 dl börek kaç tahıl ?
Kızlar menüm nasıl ? Doğru mu hesaplamışım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?