Gebeliğe Hazırlık Ayda 2 defa yumurtlama olurmu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ufktugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
355
506
33
42
Kizlar merhaba dun sabah adetim bitti ogleden sonrada dr a gittim cocugum olmuyo muayeneye amh dusuk gelmisti 0.16 dr muayene etti bumu dusukmus dedi dusuk denmesi icin ben buralarda yumurta gormemem lazim dedi solda 4-5 tane sagdada bi o kadar gordu hatta bir tanesi 20 mm ulasmis dedi erken deilmi dedim daha adetim bugun bitti ewet cok erken olgunlasmis dedi yada gecen aydan kalmis dedi ama soyle birseyde var adetime 1 hafta kala baska bir dr a muayeneye gittigimde oda gormustu 21 mm yumurta o zaman soylemi dusuneyim ben ayda 2 kere falanmi yumurtluyorum off lutfen fikirlerinize ihtiyacim var

Tabi adet bitimi yumurtlama ile gebe kaldım bende

Ben de olmuştu yumurtlama günümde ve adete 3,4 gün kala oldu yumurtlama... adetten hemen sonra yumurtlaması olup hamile kalan tanıdığım da var .. umut her zaman var bunu unutma :)

Ben de olmuştu yumurtlama günümde ve adete 3,4 gün kala oldu yumurtlama... adetten hemen sonra yumurtlaması olup hamile kalan tanıdığım da var .. umut her zaman var bunu unutma :)
Cok tesekkur ederim bu sayfa bana biraz iyi geldi yoksa psikolojik olarak cokmustum

Cok tesekkur ederim bu sayfa bana biraz iyi geldi yoksa psikolojik olarak cokmustum
başka bi sayfada gördüm yazdıklarını..burda da görünce yazmak istedim.. Mutsuz ve umutsuz olup kendini yıpratma dicem ama insan çok fazla takılıyor..bu forumda bende çok uzun süre okuyup okuyup psikolojimi bozduğum oldu.. iyi yanı da oldu tabi bilgilendim baya.. ama hersey vaktini bekler umutsuz olma ben daha 29 yaşındayım ve 3 yılı geçkindir bekliyordum hatta önceside var.. olmuyor nasıl olsa diyerek bu yıl tamda bu aylarda tüp bebek için gitmeyi planlarken tek ilişkide hamile kaldım..
takılmıcaksın salcaksın kendiini foruma da kaptırma daha da beyin yoruluyor çünkü..
ovulasyon testi alma imkanın varsa al ..adet biter bitmez hemen yapmaya başla hatta istersen yaptıgında bana msj olarak at özelden bakalım tmmı ?

Cok tesekkur ederim ovulasyon testini aldim dun basladim yapmaya bakalim evet bende kafamdan atmak iatiyorum o zaman daha kolay olacak hersey ama olmuyor son gunler daha iyiyim ama boyle boyle alisicam sanirim

Cok tesekkur ederim ovulasyon testini aldim dun basladim yapmaya bakalim evet bende kafamdan atmak iatiyorum o zaman daha kolay olacak hersey ama olmuyor son gunler daha iyiyim ama boyle boyle alisicam sanirim
Eşin de muayene oldumu , test verdi mi ? eş kaynaklıda olmayabilir .. benimde öleydi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…