- 20 Aralık 2011
- 159
- 20
- 318
- Konu Sahibi guzelannecik
-
Kızlar ,
benim ay ortasında söyle 4 yada 5 gün acayip sütüm oluyor goguslerim tas gibi oluyor . Ogllumda güzel güzel doyuyor...
Ama bu 4 5 günun sonunda memeler tıs sanki bombosbenimle aynı seyleri yasayan var mı ???
Off güzelannecik senin derdin süt benim derdim emmemesi. Çıldırmak üzereyim emmiyo emmiyo..emse de kusuyo..Bende mi bir terslik var nerde hata yapıyorum bilemedim. Zaten gaz sancısıydı kolikti derken ağlamalı çok zor bir 3 buçuk ay geçirdik şimdi bir de emmek istememesi çıktı. Şükürler olsun en azından süt problemi yaşamıyorum diyordum ki biraz daha emmesse ve ben biraz daha gece uykusuz kalırsam onu da yaşayacağız. Mama vermek istemiyorum bebeğime hem de sütüm olduğunu bile bile...Off off napıcam bilemiyorum.
Süt için de ben farkettim ki eğer güzel beslenmemişsem bol su içmemişsem ve uyumamışsam sütüm azalıyor. ben mutluyken rahat uyuyunca filan ertesi gün süt çok fazlalaşıyor. Stres yapmadan sen de kendine inan..Gördüğüm kadarıyla süt yapacak herşeyi öğrendin denedin savaştın artık stres yapmadan emzirmeye devam et...Umuyorum bol bol sütün gelir bebişin de misler gibi doyar.
benim bebegimde 3 haftalik oldu emerken 10 dk emiyor uyuyup kaliyor uyandiramiyorum ayaklarinan gidikliyorum olmadi bezini degistiriyorum ama yok hala uyuyor....sutum simdilik iyi ama bugun sabahtan sol gogsumde bir agri var suttundir diye dusundum sicak su denedim sagdim ama agri gecmedi bir turlu kolumu dahi kaldirmakta zorlaniyorum cok aciyor...arkadaslar bu konuda bilgisi olan varmi varsa acil cevap versin lutfen
Kızlar ,
benim ay ortasında söyle 4 yada 5 gün acayip sütüm oluyor goguslerim tas gibi oluyor . Ogllumda güzel güzel doyuyor...
Ama bu 4 5 günun sonunda memeler tıs sanki bombosbenimle aynı seyleri yasayan var mı ???
Off güzelannecik senin derdin süt benim derdim emmemesi. Çıldırmak üzereyim emmiyo emmiyo..emse de kusuyo..Bende mi bir terslik var nerde hata yapıyorum bilemedim. Zaten gaz sancısıydı kolikti derken ağlamalı çok zor bir 3 buçuk ay geçirdik şimdi bir de emmek istememesi çıktı. Şükürler olsun en azından süt problemi yaşamıyorum diyordum ki biraz daha emmesse ve ben biraz daha gece uykusuz kalırsam onu da yaşayacağız. Mama vermek istemiyorum bebeğime hem de sütüm olduğunu bile bile...Off off napıcam bilemiyorum.
Süt için de ben farkettim ki eğer güzel beslenmemişsem bol su içmemişsem ve uyumamışsam sütüm azalıyor. ben mutluyken rahat uyuyunca filan ertesi gün süt çok fazlalaşıyor. Stres yapmadan sen de kendine inan..Gördüğüm kadarıyla süt yapacak herşeyi öğrendin denedin savaştın artık stres yapmadan emzirmeye devam et...Umuyorum bol bol sütün gelir bebişin de misler gibi doyar.
Kızlar ,
Aa hakkaten pervine katılıyorum. Bunu doktorum da söylemişti, ki oğlum az emdiği dönemlerde hakkaten sütüm daha da azaldı. Bir de bunu dene bakalım güzellannecik inşallah işine yarar.
Bu arada reflümüz varmış, ilaç kullanmaya başladık kusmalarımız nerdeyse kesildi. Gelişimimizde çok şükür bir problem yok ama çok can sıkıcıydı emip hepsini çıkarması yavrumun. İnşallah daha iyi olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?