Bugun Taylan Kümeli ayda 6 kilo verdiren bir diyet listesi paylaştı bir sağlık programında... Tabii durur muyum? Hemen kagıt kalem alıp yazdım ve sizlerle paylaşmak istedim...
Gerçekten uygulanabilirliği kolay ve saglıklı bir bir diyet listesi...
Bu diyeti hamile ve emzirenler ile belli hastalığı olanların (kronik rahatsızlık, tansiyon, şeker vb)uygulaması tavsiye edilmiyor...
İşte o liste....
SABAH UYANINCA:
1 bardak sıcak su +1 dilim limon+1 dilim elma+1 parça kabuk tarçın+1 çay kaşığı elma sirkesi
KAHVALTI:
2 dilim diyet etimek + 1 tatlı kaşığı labne light peynir + maydanoz, domates, salatalık
2 SAAT SONRA:
2 adet taze kayısı + 5 badem
ÖĞLEN:
Doyana kadar sebze yemeği (1kg sebze + 1 kuru soğan + domates salçası + isteğe bağlı 100 gr et veya kıyma)
200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt
Salata (yeşillik + domates + salatalık + 1yemek kaşığı zeytinyağı)
2 SAAT SONRA:
2 kırmızı erik + 5 badem
2 SAAT SONRA:
Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek ile hazırlanacak+30 gr light peynir
AKŞAM:
Izgara balık veya tavuk veya et veya köfte + salata
2 SAAT SONRA:
1 çay bardağı diyet kefir + 1 kuru kayısı
Kaynak göstermek zorundaymışım biraz önce sitede gördüm umarım moderatorler kızmaz:)
Doktorum Programı-Kanal D alıntısıdır
Gerçekten uygulanabilirliği kolay ve saglıklı bir bir diyet listesi...
Bu diyeti hamile ve emzirenler ile belli hastalığı olanların (kronik rahatsızlık, tansiyon, şeker vb)uygulaması tavsiye edilmiyor...
İşte o liste....
SABAH UYANINCA:
1 bardak sıcak su +1 dilim limon+1 dilim elma+1 parça kabuk tarçın+1 çay kaşığı elma sirkesi
KAHVALTI:
2 dilim diyet etimek + 1 tatlı kaşığı labne light peynir + maydanoz, domates, salatalık
2 SAAT SONRA:
2 adet taze kayısı + 5 badem
ÖĞLEN:
Doyana kadar sebze yemeği (1kg sebze + 1 kuru soğan + domates salçası + isteğe bağlı 100 gr et veya kıyma)
200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt
Salata (yeşillik + domates + salatalık + 1yemek kaşığı zeytinyağı)
2 SAAT SONRA:
2 kırmızı erik + 5 badem
2 SAAT SONRA:
Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek ile hazırlanacak+30 gr light peynir
AKŞAM:
Izgara balık veya tavuk veya et veya köfte + salata
2 SAAT SONRA:
1 çay bardağı diyet kefir + 1 kuru kayısı
Kaynak göstermek zorundaymışım biraz önce sitede gördüm umarım moderatorler kızmaz:)
Doktorum Programı-Kanal D alıntısıdır
Son düzenleme: