Ayda bir kez bu konuyu acicam galiba

Karşınızdaki kişi zor durumda olsa idare edin diyeceğim, eşinizi dinleyin ama borcunu ödemeyip ev araba vs alan birine şahsen ben güzel ahlaklı falan olamam. (Bir yerde yazmıştınız sanırım ev,araba mevzusunu)hemde ben zor durumdaysam asla.
İnsan ödeyemeyecekse bile verdiği tarihte,gider konuşur,zor durumdayım veremiyorum su an der,bir kısmını vermeyi teklif eder elinden geldiğince. Bunu yapmayanın iyi niyetinden şüphe ederim.

Çok haklısınız ama eşim hep sabrediyor ona karşı ama ben bu durumda değilim görmüyor mu adamın gerçek yüzünü anlamıyorum deli oluyorum artık ben param varken neden istediğim şeyleri almak için beklemek zorundayım zaten 2 yıldır sabrediyorum şimdi güzel ahlaklı olmayan ben olacağım gözlerimden ateş çıkıyor artık sinirden..esimide kırmak istemiyorum ama kırdım galiba mesaj attım bir sürü

Bu en güzel kanıt...adamın hesabına girmiş ..açıklama kısmına ne yazmıştınız?
Mesajlardan daha geçerli bir kanıt... kesinlikle paranızı alırsınız.
Nokta koymuştum sadece offffffff

Burdakiler alamazsın üzerine para verirsin diyor zaten eşim arkamda değil onu ezip geçmekte zor benim için

niye üstüne para veresin ki..
elinde dekontta varmış. meramını anlatan bir dilekçe yaz ve dekont ile mesajların çıktısını al. savcılığa ver.
yalnız kimin hesabından gönderildi para? eşininse eşinin başvurması gerekir.

Biz bir firma tarafından dolandırıldık. İcra davası açtık. Hala sonuç alıcaz. Dünya parada icra masrafı ödedik. Dolandırmayın iş o ki. Sonrası çook meşakatli

Biz bir firma tarafından dolandırıldık. İcra davası açtık. Hala sonuç alıcaz. Dünya parada icra masrafı ödedik. Dolandırmayın iş o ki. Sonrası çook meşakatli
Biz de dolandırıldık 2 yıldır da mahkemelerde sürünüyoruz paranın üstüne de soguk su içtik Malesef

Biz de dolandırıldık 2 yıldır da mahkemelerde sürünüyoruz paranın üstüne de soguk su içtik Malesef
Geçmiş olsun size de. Bizde devlete ödediğimiz harç, dosya,masraf paraları vs de yanımıza kar kalarak kaldık. Bide adliyede sürünerek dediğiniz gibi. Allah'a havale ediyorum. Zııkım olsun onlara inşallah. Hayrını bu dünyada da ahirettede görmesinler. Başka yapacak ne var ki

O kadar kolay olsa keşke bak aşağıda yoruk yapmışlar bir sueu masraf vs ödemek gerekiyormus galiba sonuçlanmasıda geç sürüyor mus

Bilmiyorum ama whatsapp konusmasiysa galiba kanit sayilmiyor. Avukat arkadaslar daha iyi bilir.
Siz zaten defalarca bu konuyu actiniz. Avukat arkadaslarda size dedi ki gidin bir avukata danisin. Siz hala burada fikir soruyorsunuz.
Zaten adama gonderdiginiz para karsiligi evde oturmussunuz iyi ya da kotu. Sozlesme gibi bir seyiniz var mi elinizde sifir yapili evde oturulacaktir diye?
Adam mahkemede dese ki ben paranin karsiligini verdim diye ne diyeceksiniz?
Biraz cozumsuz geldi bana yani elinizde dekont var yazisi yok, evde oturulmus yani hizmet karsiligi para gibi olabilir.
Esiniz bekle diyorsa bekleyin belki bir bildigi vardir esinizin.

Ay bu konu o konu mu? Az çok hatırladığım birikmiş paralarını vermişlerdi ev karşılığında ev de çok eskiydi. Niye böyle karışık işlere giriyorsunuz ki, paranızı peşinat yapıp kredi çekseydiniz. Yaptığınız hiç mantıklı değil. Paranızla rezil olmak deyimi gibi.

Evet o konu. Hayir evi gidip gormeden neden para veriyorsun. Neden sozlesme gibi bir sey imzalatmiyorsun? Nereden baksan karisik olay. Buraya konu acsa ne olur. Zaten gecen konuda cevap verildi ona.

Gizli ses kaydı almak suç sayılıyor,haklıyken haksız duruma düşürür

Konu sahibi gizli ses kaydi almak sucmus sakin alma. Kapisina iki babayigit gonder baska caren kalmadi guzel dovuldukten sonra parayi seve seve verir bence

Ben Türkiyedeki islerden anladigim sey:
-Araya adam katip hic bir is yapmayacaksin.
- belgesiz bir adim atmayacaksin.
- parayi is bitince vereceksin
- yasal olarak hakli olsan bile mahkemelerle ugrasmak zorunda kaliyorsu
- dolandiranlar genelde evlerini filan baskasinin üzerinde gösteriyo (oglu mesela), alacaginiz varsa bile "elimde yok ki" diye siyriliyor mahkemede.

Yasal yollardan gitmeniz gerekecek. Ama 4ceyrek altindan fazla para yer o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…