- 19 Kasım 2013
- 18.839
- 34.013
- 798
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Karşınızdaki kişi zor durumda olsa idare edin diyeceğim, eşinizi dinleyin ama borcunu ödemeyip ev araba vs alan birine şahsen ben güzel ahlaklı falan olamam. (Bir yerde yazmıştınız sanırım ev,araba mevzusunu)hemde ben zor durumdaysam asla.Eşim arkamda değil tek başıma ugrasmam bende onu kırmak istemedim sabrettim ama kırdım galiba artık dayanamıyorum artık çünkü. Onumu görürsem onu ikna etmeye çalışıyorum ama olmayacak gibi ...vicdan azabı çekiyorum hakkımı aramak istediğim için bu nasıl bir duygu anlamıyorum ..ben güzel ahlaklı olmuyor muyum simdi
Çok haklısınız ama eşim hep sabrediyor ona karşı ama ben bu durumda değilim görmüyor mu adamın gerçek yüzünü anlamıyorum deli oluyorum artık ben param varken neden istediğim şeyleri almak için beklemek zorundayım zaten 2 yıldır sabrediyorum şimdi güzel ahlaklı olmayan ben olacağım gözlerimden ateş çıkıyor artık sinirden..esimide kırmak istemiyorum ama kırdım galiba mesaj attım bir sürüKarşınızdaki kişi zor durumda olsa idare edin diyeceğim, eşinizi dinleyin ama borcunu ödemeyip ev araba vs alan birine şahsen ben güzel ahlaklı falan olamam. (Bir yerde yazmıştınız sanırım ev,araba mevzusunu)hemde ben zor durumdaysam asla.
İnsan ödeyemeyecekse bile verdiği tarihte,gider konuşur,zor durumdayım veremiyorum su an der,bir kısmını vermeyi teklif eder elinden geldiğince. Bunu yapmayanın iyi niyetinden şüphe ederim.
Nokta koymuştum sadece offffffffBu en güzel kanıt...adamın hesabına girmiş ..açıklama kısmına ne yazmıştınız?
Mesajlardan daha geçerli bir kanıt... kesinlikle paranızı alırsınız.
Eşiniz arkanızda değilse biz ne dersek diyelim gene yapamazsnz ki. Önce eşinizi ikna.etmelisinisEşim arkamda olsa yapicam ama sabret diyor bana sürekli ama benim sabredecek gücüm kalmadı kafayı yicem artık
Burdakiler alamazsın üzerine para verirsin diyor zaten eşim arkamda değil onu ezip geçmekte zor benim için
Biz bir firma tarafından dolandırıldık. İcra davası açtık. Hala sonuç alıcaz. Dünya parada icra masrafı ödedik. Dolandırmayın iş o ki. Sonrası çook meşakatliSindiremiyorum artık gerçekten kafayı yicem ya ben neden sabredeyim 2 yıl oldu ya ...arkadaşlar sadece soruma cevap verin lütfen bilenler...4 çeyrek altın var elimde . Onları bozdursam avukata masraflara yeter mi..
Deliller adam mesajla borcunu itiraf ediyor ...size olan borcumu odeyim diye dua ediyorum diyor ..miktarında itiraf etmişti bulurum mesajlarda ...ama paramız hiç oldu 2 yılda ödemiyor ...ev satın aldı ama bize borcunu odemedi ...ve attığı bu mesajlar kanıt olur mu ... paramızı alabilir miyiz ..son kozumu iyi oynamam gerek ..kaziklanmayayim artık kaziklana kaziklana bir hal oldum...yani mesaj kanıt olur mu paramı alabilir miyim üzerine kayıtlı evleri var. Arabasi var vs...
Biz de dolandırıldık 2 yıldır da mahkemelerde sürünüyoruz paranın üstüne de soguk su içtik MalesefBiz bir firma tarafından dolandırıldık. İcra davası açtık. Hala sonuç alıcaz. Dünya parada icra masrafı ödedik. Dolandırmayın iş o ki. Sonrası çook meşakatli
Geçmiş olsun size de. Bizde devlete ödediğimiz harç, dosya,masraf paraları vs de yanımıza kar kalarak kaldık. Bide adliyede sürünerek dediğiniz gibi. Allah'a havale ediyorum. Zııkım olsun onlara inşallah. Hayrını bu dünyada da ahirettede görmesinler. Başka yapacak ne var kiBiz de dolandırıldık 2 yıldır da mahkemelerde sürünüyoruz paranın üstüne de soguk su içtik Malesef
O kadar kolay olsa keşke bak aşağıda yoruk yapmışlar bir sueu masraf vs ödemek gerekiyormus galiba sonuçlanmasıda geç sürüyor musniye üstüne para veresin ki..
elinde dekontta varmış. meramını anlatan bir dilekçe yaz ve dekont ile mesajların çıktısını al. savcılığa ver.
yalnız kimin hesabından gönderildi para? eşininse eşinin başvurması gerekir.
Niye zor kendi itirafi mevcut mesajlarda şu kadar borcum var size diyor neden zor ya :'(
Ay bu konu o konu mu? Az çok hatırladığım birikmiş paralarını vermişlerdi ev karşılığında ev de çok eskiydi. Niye böyle karışık işlere giriyorsunuz ki, paranızı peşinat yapıp kredi çekseydiniz. Yaptığınız hiç mantıklı değil. Paranızla rezil olmak deyimi gibi.Bilmiyorum ama whatsapp konusmasiysa galiba kanit sayilmiyor. Avukat arkadaslar daha iyi bilir.
Siz zaten defalarca bu konuyu actiniz. Avukat arkadaslarda size dedi ki gidin bir avukata danisin. Siz hala burada fikir soruyorsunuz.
Zaten adama gonderdiginiz para karsiligi evde oturmussunuz iyi ya da kotu. Sozlesme gibi bir seyiniz var mi elinizde sifir yapili evde oturulacaktir diye?
Adam mahkemede dese ki ben paranin karsiligini verdim diye ne diyeceksiniz?
Biraz cozumsuz geldi bana yani elinizde dekont var yazisi yok, evde oturulmus yani hizmet karsiligi para gibi olabilir.
Esiniz bekle diyorsa bekleyin belki bir bildigi vardir esinizin.
Evet o konu. Hayir evi gidip gormeden neden para veriyorsun. Neden sozlesme gibi bir sey imzalatmiyorsun? Nereden baksan karisik olay. Buraya konu acsa ne olur. Zaten gecen konuda cevap verildi ona.Ay bu konu o konu mu? Az çok hatırladığım birikmiş paralarını vermişlerdi ev karşılığında ev de çok eskiydi. Niye böyle karışık işlere giriyorsunuz ki, paranızı peşinat yapıp kredi çekseydiniz. Yaptığınız hiç mantıklı değil. Paranızla rezil olmak deyimi gibi.
Gizli ses kaydı almak suç sayılıyor,haklıyken haksız duruma düşürürAslinda telefonda caktirmadan hani zor durumdayiz artik bizden su kadar parayi aldin evi vetecegim dedin su zaman gecti yeter cocugumuz var issiz kaldik falan diye acitasyon yaparak konusturursan mahkemeye sunsan olmazmi. Bence elindeki ceyrekler yeter dava acmaya cunku ceyrek bile aşti kendini. Disli avulat bulsan ama sonra onada para vermeniz lazim.aher yerde veya kendisisine senin ustune evler arabalar var deme esegin aklina karpuz kacirma gider es dostun ustune yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?