Aydin///09

a.s.selam egeli bayanlar nasilsiniz bulusmama yapacaksiniz iyi olur valla ben 3 ay kaldim nazillide bir bulusa yapamadik olmadi iysallah önümüzdeki yaza yapabiliriz dün iftara misafirim vardi bugünde ben davetliyim:dance:

arkadaşlar bayramda buluşma topicini açtım buluşma haberlerinide katılmak isteyenler adını yazdırsın görüşürüzza.s.

sisttttttttttt egeliler nerelerdesiniz kimse yok bir ben bakayim bulusma topikini umarim bulusursunuz ve fotolarinizi eklersiniz en azindan fotolara bakariz

ben de katılmak isterdim ama bayram programımız henüz belli değil. eğer aydın da olursak gelmeye çalışırım..

bende ısterım kıslar ama bayramda ne olur bılemıcem sımdı ınsaalhh bısey cıkmassa gelırımm

ggüvercin ve elif büyük bir ihtimal bayramın 3 günü olur tabi ben bu gün meselesini de hep beraber kararlaştıralım hepimizin uygun olduğu zaman a denk getirelim diye gün yazmamıştım ama sanırım 3 gün en uygunu tabi bütün arkadaşlarda uygun görürseniz

3. gün uygundur valla bayramda orda olamasamda atlayıp gelcem yakın nasılsa nolcek kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ustume alınmadım ama merak ettım nerde buluscaksınız aydınmı?

nilya cım alınabilirsin tabi bu tüm aydınlıların yani kuşadasıdan nazilliden i.ovadan yani tün aydınlılılar:1hug: katılabilir gelme imkanın varsa senide aramızda görmek isteriz ewet canım aydın merkez buluşma noktamız yerini heniz kararlaştırmadık katılırsan bizi mutlu edersina.s.

kimse ugramiyor artik topige egeliler canlanin biraz. herkes izne gitmeden topik canliydi baya ama izin sonrasi kendimizi topluyamadik sanirim

slm kizlar. herkesin bayrami kutlu olsun. keske orda olabilseydim. burda bayram diye bisey yok. siradan normal bir gün. bayramlasasak kimsede yok. herkes sevdiklerinin kiymetini bilsin.
herkese ii bayramlar

selam kizlar hepnizin bayrami mübarek olsun deryacim bendende aynisi buralara bayram ugramiyor canim keske memleketinmizde olsaydik simdi ay ne güzel olurdu ama git gide yaza denk gelecek ilerki bayramlarda iysallah memleketimizde oluruz canim

evet gözekcim izinde görüsemedik iysallah seneye görüsürüz artikim buralardada görüsemiyoruz nerelerdesiniz kizlar

Back
X