- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
tmm cok tesekkürler :) bebişinizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün insallah, bu hastenede dogumdan hemen sonra tentene temasa önem veriyolar mı yani ebe, hemsire ve doktorlar buna dikkat ediyorlar mı? siz dogumu orda yaptınız memnundunuz, muayane ücretleri, dogum fln cok pahalıya mal oluyor mu?
Doğar doğmaz boynuma getirdiler sonra hep yanımda yaptılar kontrollerini odaya kızımla çıktık ücret 50 lira sezaryen 800 lira normal doğum 850 lira. Elif hanım sen ne istiyorsan onu yapıyor. Kucaüuma verin dersen hemen verir yani ebeler de çok iyi insanlar çok nazikler çok hassslar. Gelip emzirmeyi öğretiyorlar yürütüyorlar. Ben yine olsa yine orda doğum yaparım eşim fotoğraf mak. Vermiş her şekilde fotoğrwfımızı çektiler doğum esnasında doğum fotoğrwfçıları gibi hem de ben de üzülüyordum ayarlayamadık diye. Öyle yani canım pişman olmazsın.
Aynen kadriyeyi hiç sevmedim.. Senin bebiş kaç aylık oldu. Nerde yaptın doğumu canımCanım kadriye hanım değil orada mutlaka elif hanıma git ben ikisine de gittim farkı anlarsın elif hanımı görünce.
Basin sagolsun canim uzuldum senin adina devlette bende soner beye gittim iki kere baya ilgileniyo. Dogumevinin istege gore sezeryan yapacagini bilsem soner beye giderim surekli. Uclu tarama icin yine soner beye gidicem. Ama benim suan dusundugum dogumun nerde ve kimin tarafindan olacagiArkadaslar isim vermicem ama medinovada bi kadin dogum dru bendeki pihtilasmayi onemsemeyip clexan igne vermedi. Bu yuzden 2. Ayda bebegin kalbi durdu. Genetik test yaptirdim ve neden pihtilasma gosterdi. O yuzden eger pihtilasma varsa bunu ihmal etmeyin. Ayrica medinovanin doktorlari 5 para etmez.
Kadin dogumda soner beye gittim sevk icin kurtaj olacagimda adamin dedigi pihtilasma varmiydi oldu. Ve doktorun nasil bunu atladi dedi. Ben bidahaki tedavimde soner beyle devam ederim. Bi devlet doktoru bile pihtilasmanin oneminden bahsediyo ama bizim ozeldeki onemsemedi ve iki ayda kalp durdu saglikli giden bi gebelikti
Benim arkadaslarim livada kadriye hanima gittiler ve geneli memnun. Leyland hanima gidenlerde var ama genel yorum cok paraci olmasi. Ben kadriyeyle gorus derim.Basin sagolsun canim uzuldum senin adina devlette bende soner beye gittim iki kere baya ilgileniyo. Dogumevinin istege gore sezeryan yapacagini bilsem soner beye giderim surekli. Uclu tarama icin yine soner beye gidicem. Ama benim suan dusundugum dogumun nerde ve kimin tarafindan olacagi
leylant hanımı bende çok pahalı diye duymuştum arkadaşlarımdan şimdilik soner beyle devam ediyorum ilerisi ne gösterir bilmiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.Benim arkadaslarim livada kadriye hanima gittiler ve geneli memnun. Leyland hanima gidenlerde var ama genel yorum cok paraci olmasi. Ben kadriyeyle gorus derim.
Bende eger firsat bulursam işten, 2 ay sonra tekrar tedaviye basliyacagim. Benim yumurta buyuyup catlamadigi icin merional igne ve yumurta buyudukten sonra ise ovitrelle catlatma ignesi sonra ya asilama yda normal iliski seklinde bisey dusunuyorum ama suda var soner bey takip yaparim derseonla yapmazsada universitede tup bebek infertilite uzmani özgür beye gidecegim.
leylant hanımı bende çok pahalı diye duymuştum arkadaşlarımdan şimdilik soner beyle devam ediyorum ilerisi ne gösterir bilmiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.[/Q
aydında leylant hanım gıtmenızı tavsıye etmıyorum kendısı hastaya doymus hastalara ıyı davranmıyor ayrıca paranızın da cok olması gerekıyor muayenenınız ıcın.
MerhabalaArkadaslar isim vermicem ama medinovada bi kadin dogum dru bendeki pihtilasmayi onemsemeyip clexan igne vermedi. Bu yuzden 2. Ayda bebegin kalbi durdu. Genetik test yaptirdim ve neden pihtilasma gosterdi. O yuzden eger pihtilasma varsa bunu ihmal etmeyin. Ayrica medinovanin doktorlari 5 para etmez.
Kadin dogumda soner beye gittim sevk icin kurtaj olacagimda adamin dedigi pihtilasma varmiydi oldu. Ve doktorun nasil bunu atladi dedi. Ben bidahaki tedavimde soner beyle devam ederim. Bi devlet doktoru bile pihtilasmanin oneminden bahsediyo ama bizim ozeldeki onemsemedi ve iki ayda kalp durdu saglikli giden bi gebelikti
Merhaba alıntı yapmışsınız. Suan benım bayan doktor medinovada değil. Evet beş para etmez de yazdım ama aynı şey özgür arısoy için geçerli değil. Alanında çok iyi bi cerrah. Ben medinovaya yasadıgım kayıptan sonra asla gitmem diyodum ama özgür beyin alanında cok iyi oldugunu duydum da gittim.Merhabala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?