Aydın da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Doğar doğmaz boynuma getirdiler sonra hep yanımda yaptılar kontrollerini odaya kızımla çıktık ücret 50 lira sezaryen 800 lira normal doğum 850 lira. Elif hanım sen ne istiyorsan onu yapıyor. Kucaüuma verin dersen hemen verir yani ebeler de çok iyi insanlar çok nazikler çok hassslar. Gelip emzirmeyi öğretiyorlar yürütüyorlar. Ben yine olsa yine orda doğum yaparım eşim fotoğraf mak. Vermiş her şekilde fotoğrwfımızı çektiler doğum esnasında doğum fotoğrwfçıları gibi hem de ben de üzülüyordum ayarlayamadık diye. Öyle yani canım pişman olmazsın.

coooook tesekkür ederim :):) sevgiler..

Mesajlara baktimda cenk beyden bahsediliyor. iyi arastirin ne olur bildigim kac aile var gidiyorlardi ve gitmiyorlar artik bizde dahil ilk cocugumuzda bi kac defa gittik sonra hemen biraktik o kadar cok negatif yazilacak seyler var ki en onemlisi normal doguma ne olursa olsun tesvik etmemesi..

cenk beye ben bır kere gıttım. başka drun yonlendırmesı ve tahlıl için. adam çok ukala, kendını beğenmiş artist biri. yanı hastalıgımı anlatıyorum adam resmen yalancı muamelesi yaptı. dr dedıgın hastasını dınleyecek, pozitif olacak.benım gıtme ımkanım olsa tüp için aret kamara gıdecegım ama hem istanbulda hemde bnm işimden dolayı zmn problemim var. ben bu kadar ilgili ve pozitif bi cerrah burada gormedim. burdakılerın hepsi bi havalı, moral bozan ve rahatsızlıgımın tüp ve asılamayla tedavısı olmasına ragmen dırek yuzume hipogonotropik hipogonadizm hastalarının cocugu olmaz bosuna ugrasma dıyolar.

Arkadaslar bende 13 haftalik hamileyim suan dogumevine gidiyorum kontrollerime falan ama sezeryan yapmak istiyorum aci esigim cok dusuk benim. Normal dogum yapamam gibi geliyo. Cenk beyi bende duydum iyi konusan da var kotu konusan da o yuzden karar veremiuorum. Livadaki elif hanimi denemek istiyorun acikcasi. Elof hanim bizim istegimize gore dogum yaptiriyosa bi gormek istiyorum. Elif hanima giden baska biri var mi aramizda.

Arkadaslar isim vermicem ama medinovada bi kadin dogum dru bendeki pihtilasmayi onemsemeyip clexan igne vermedi. Bu yuzden 2. Ayda bebegin kalbi durdu. Genetik test yaptirdim ve neden pihtilasma gosterdi. O yuzden eger pihtilasma varsa bunu ihmal etmeyin. Ayrica medinovanin doktorlari 5 para etmez.
Kadin dogumda soner beye gittim sevk icin kurtaj olacagimda adamin dedigi pihtilasma varmiydi oldu. Ve doktorun nasil bunu atladi dedi. Ben bidahaki tedavimde soner beyle devam ederim. Bi devlet doktoru bile pihtilasmanin oneminden bahsediyo ama bizim ozeldeki onemsemedi ve iki ayda kalp durdu saglikli giden bi gebelikti

Basin sagolsun canim uzuldum senin adina devlette bende soner beye gittim iki kere baya ilgileniyo. Dogumevinin istege gore sezeryan yapacagini bilsem soner beye giderim surekli. Uclu tarama icin yine soner beye gidicem. Ama benim suan dusundugum dogumun nerde ve kimin tarafindan olacagi

Benim arkadaslarim livada kadriye hanima gittiler ve geneli memnun. Leyland hanima gidenlerde var ama genel yorum cok paraci olmasi. Ben kadriyeyle gorus derim.
Bende eger firsat bulursam işten, 2 ay sonra tekrar tedaviye basliyacagim. Benim yumurta buyuyup catlamadigi icin merional igne ve yumurta buyudukten sonra ise ovitrelle catlatma ignesi sonra ya asilama yda normal iliski seklinde bisey dusunuyorum ama suda var soner bey takip yaparim derseonla yapmazsada universitede tup bebek infertilite uzmani özgür beye gidecegim.

leylant hanımı bende çok pahalı diye duymuştum arkadaşlarımdan şimdilik soner beyle devam ediyorum ilerisi ne gösterir bilmiyorum. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.

Merhabala

Arkadaşlar merhaba bende bundan iki ay önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim ve şuan sebebi belli değil aydında iyi bir doktor önerisi olan varmı yardımcı olanilir misiniz

Merhaba alıntı yapmışsınız. Suan benım bayan doktor medinovada değil. Evet beş para etmez de yazdım ama aynı şey özgür arısoy için geçerli değil. Alanında çok iyi bi cerrah. Ben medinovaya yasadıgım kayıptan sonra asla gitmem diyodum ama özgür beyin alanında cok iyi oldugunu duydum da gittim.

bende iyi bir doktor araştırıyorum medinovada cenk beyden çok şikayet var özgür beyi çok övüyolar ona mı gitsem bilemedim diğer özel doktorların muayene ücretleri çok yüksek geldi hasan akalın ve özgür arısoyu düşünüyorum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…