Aydın / didim çevresinde sünnet

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Arkadaslar ben yurtdısında yasıyorum aydin didim bölgesinde önerdiginiz hastane yada doktor varmi oğlum 23 aylık ve yAzın gittiğimizde sünnet ettirmek istiyorum

Arkadaslar ben yurtdısında yasıyorum aydin didim bölgesinde önerdiginiz hastane yada doktor varmi oğlum 23 aylık ve yAzın gittiğimizde sünnet ettirmek istiyorum
Merhaba Hanımlar oğlum 4.5 aylık geçen hafta Sünnet oldu. Öğle uykusu sırasında gayet acısız ve kansız bir operasyon geçirdi. Şükürler olsun. www. narkozsuzsunnet.com adresini incelemenizi tavsiye ediyorum. Opr. Dr. Gürsel Ateş . Biz bu siteyi inceledik ve İstanbul dan Antalya ya günü birlik gidip geldik sırf bu iş için. Eğer imkan sahibi iseniz hiç durmayın. İnanın çok memnun kalacaksınız. Ben ki hiç kıyamıyordum yavruma. Ama o kadar acısız ve kolay oldu ki evladıma herhangi bir travma yaşatmadığım için çok mutluyum. Bir oğlum daha olsun bir daha Gürsel Bey e sünnet ettiririm. Lütfensiteyi inceleyin. Antalya da yaşayanlar hiç durmasın. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım. Lütfen endişelenmeyin. Tabi eğer Gürsel Beyi tercih edecekseniz :)) şimdiden geçmiş olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…