Aydın ve Muğla'da Yaşam

kahvegozlukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
23
5
86
Herkese iyi akşamlar. Aydın, Muğla şehir merkezinde veya ilçelerinde yaşayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Memur olarak bu iki şehirden birine taşınma durumum var. Kira, ulaşım, sosyal hayat vb. durumları değerlendirerek ilçe önerilerinize açığım:KK52:

Herkese iyi akşamlar. Aydın, Muğla şehir merkezinde veya ilçelerinde yaşayanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Memur olarak bu iki şehirden birine taşınma durumum var. Kira, ulaşım, sosyal hayat vb. durumları değerlendirerek ilçe önerilerinize açığım:KK52:
Kusadasında evim vardı, yazları gidiyorduk hatta kışlarıda çok güzel oluyor. Orayı tavsiye edebilirim. Kişisel nedenlerden dolayı evimi satmak zorunda kaldım.

Aydın da didim, kuşadası, nazilli, söke en çok nereyi önerirsiniz. Söke için birkaç olumsuz şey duydum ama doğruluğu nedir bir bilginiz var mı :KK15:
Nazilli derim. Bir vilayet kadar gelismis modern bir şehir. Büyükşehir kadar elektrik su vs pahali değildir. Ama her yere de yakındır.orda dogdum büyüdüm.

Ben muğlada yaşadım. Annemlerde muğlada şehir olarak cennet gibi bir yer ama insanları çok tuhaf.

Öncelikle teşekkürler cevap için :) Aydın merkez haricinde Kuşadası, Didim, Nazilli ve Söke de seçenekler arasında. Nazilli ve Söke hakkında bilginiz var mıdır.
  • Bozdoğan küçük bir ilçe. sosyal imkanlar yok. köyünde 7 sene kaldık ama insanları çok iyidir.
  • Buharkent daha çok denizliye yakın ve cok bilgim yok
  • Çine küçük bir ilçe aydın merkeze çok uzak değil.
  • Didim kiraları yüksek ve turistik bir yer.
  • Germencik küçük bir ilçe ama ulaşım açısından adaya ve aydına yakın.
  • İncirliova kiralar daha uygun aydın ve diğer ilçelere göre. aydın merkeze 9 km. hatta ordan ev almıstım sonra merkeze tasındım.
  • Karacasu güzel bir ilçe nazilliye yakın ve aydına da
  • Koçarlı benım suan ıkamet ettiğim yer. küçük gelişmemiş ve ıkı parktan baska bişeyi yok birde kent ormanı.
  • Kuşadası kiralarına netten bakabilirsin. güzel bir ilçe gelişmiş.
  • Nazilli aydın kadar gelişmiş bir ilçesi ve her olanak var.
  • Söke tam kavsak noktası. adaya didim bodruma giden yolların ortak noktası. yanancıya kira yüksek söylerler arkadasın dediği gibi.
  • Sultanhisar güzel bir ilçesi yine.
  • Yenipazar ve dalama ilçeleride gelişmemiş ilçelerinden.

Back
X