• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydın'a atandım

Mumofcats

Oysa sana çıkıyor bildiğim bütün yollar 💕
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
311
616
33
27
Merhaba arkadaşlar uzun süre emek verdim, ders çalıştım 1 yıl kadar bir süredir de bekliyordum ve dün sonuçlar belli oldu Aydın/ Çine ye atandım. Çine devlet hastanesinde 4 yıl kadar görev yapıcam. Ve ilk defa kendime ev açıp yalnız yaşıcam memleketimden 18 saat uzakta. Çok heyecanlı ve tedirginim.
Sorum şu Aydın'da yaşayan Çine hakkında bilgisi olan ( kiralar, insanlar , sosyal aktiviteler, kültür vb.) arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? ilk kez yalnız yaşacayak ev kiralayacak birine tavsiye verecekleri de başlığa bekliyorum 👭🥰

Merhaba arkadaşlar uzun süre emek verdim, ders çalıştım 1 yıl kadar bir süredir de bekliyordum ve dün sonuçlar belli oldu Aydın/ Çine ye atandım. Çine devlet hastanesinde 4 yıl kadar görev yapıcam. Ve ilk defa kendime ev açıp yalnız yaşıcam memleketimden 18 saat uzakta. Çok heyecanlı ve tedirginim.
Sorum şu Aydın'da yaşayan Çine hakkında bilgisi olan ( kiralar, insanlar , sosyal aktiviteler, kültür vb.) arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? ilk kez yalnız yaşacayak ev kiralayacak birine tavsiye verecekleri de başlığa bekliyorum 👭🥰

Akrabalarımız olduğu için arada sırada gidiyoruz. Aydın hakkında bilmeniz gereken en önemli şey şu: O ağaçta gördüğünüz ve portakal sandığınız şeyler portakal değil, turunç...

Kedigiller20 Kedigiller20

Çine marmarise giderken durup kahvaltı edilen bir yer benim için 😂 köylü teyzeler çok tatlış. Çay balığı muhteşem lezzetli. Sosyal aktivite yok ama birçok tatil beldesine yakın. Köyden hallice bir ilçe. Benim bilgim bu kaa

allahını seven beni de ege'de sessiz sakin bir kasabaya ışınlasın.
hayırlı olsun demeye geldim çine'yi bilmiyorum ama aydın merkeze gittim bir kere, küçük izmir gibiydi. güzeldi yani.
Ben de huzurlu bir yer diye yazdım aslında ama gelmesini hiç beklemiyordum

Öncelikle hayirli olsun. Ben Aydin liyim. Cine Aydin a cok da yakin olmayan bir ilce. Ama sürekli minübüsler var Cine-Aydin arasi. Ulasim kesinlikle cok rahat ama Aydin in her ilcesi icin gecerli bu ulasim rahatligi.

Uzun zamandir yurtdisinda yasiyorum ama sanirim sosyal hayat hala daha cok da aktif degil Cine de

Ben Ege asigi bir insan olarak sanki sizi taniyormusum gibi cok sevindim acikcasi :) Umarim memleketimde güzel anilar biriktirirsiniz.

Sevgiler

Öncelikle hayirli olsun. Ben Aydin liyim. Cine Aydin a cok da yakin olmayan bir ilce. Ama sürekli minübüsler var Cine-Aydin arasi. Ulasim kesinlikle cok rahat ama Aydin in her ilcesi icin gecerli bu ulasim rahatligi.

Uzun zamandir yurtdisinda yasiyorum ama sanirim sosyal hayat hala daha cok da aktif degil Cine de

Ben Ege asigi bir insan olarak sanki sizi taniyormusum gibi cok sevindim acikcasi :) Umarim memleketimde güzel anilar biriktirirsiniz.

Sevgiler
Çok tatlısınız teşekkür ederim ben de çok mutluyum orda da yalnız kalmam umarım sürer mutluluğum 🥰

Back
X