Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anka hastanesi nasıl bilginiz varmı kızlar??? 3 ayım kaldı doğuma ben daha hastaneyi kesinleştrmdim.
bende leylant hanıma gitmeyi düşünüyorum hala anka da mı çalışıyor biliyormusunuz ...
Ben Aydın Nazilliliyim ama istanbulda yaşıyorum. Geçenlerde ziyarete gittim. Aydından geçerken çok büyük bi kadın doğum hastanesi gördüm. Doktoru bilmem ama benim bile otobüsten inip gidesim geldi. :)
ayrıldı ordan özel muayehanesi var..sadece orda çalışıyor[/QU
bana özelinin numarasını veya adresini verebilir misin..ben daha yeni geldim aydına, eşimde pek bilmiyor.yardımcı olursan çok sevirim.şimdiden teşekkürler..
ayrıldı ordan özel muayehanesi var..sadece orda çalışıyor[/QU
bana özelinin numarasını veya adresini verebilir misin..ben daha yeni geldim aydına, eşimde pek bilmiyor.yardımcı olursan çok sevirim.şimdiden teşekkürler..
telfonu ve adresi özelden mesaj olarak attım..
telfonu ve adresi özelden mesaj olarak attım..
çok teşekkürederim...![]()
o gördüğün yeni açılan doğum evi, yani bildiğin devlet hastanesi ama çok kalabalık oluyor o yüzden ben pek gitmiyorum.Ben Aydın Nazilliliyim ama istanbulda yaşıyorum. Geçenlerde ziyarete gittim. Aydından geçerken çok büyük bi kadın doğum hastanesi gördüm. Doktoru bilmem ama benim bile otobüsten inip gidesim geldi. :)
25 hafta bitti benim de hala hastaneyi de doktoru da kesinleştiremedim, nysa için de medline için de çok kötü şeyler duydum, kafa karıştı:Sanka hastanesi nasıl bilginiz varmı kızlar??? 3 ayım kaldı doğuma ben daha hastaneyi kesinleştrmdim.
Arkadaşlar sizce Aydın da en iyi kadın doğum uzmanı kim?
hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben de nereye gidecegını bilememiş durumdayım.16 .haftam bitti hasan akalın a gidiyordum ama artık git gel Nazilli den zorlanmaya basladım.Liva da doğum yapacaktı ama bılmıyorum burda ki özele mi gitsem orda da bldgm doktor yok, Fatıh depbpoylu duymsym gittim bugun ama cok yaşlıHerkese meraba..
Konu başlığı tarihi biraz eski ama yenilere yardımcı olur diye bende bir iki satır yazmayı uygun gördüm :)
Ben Med Line Hastanesinde Olcay Hanıma gidiyodum,fakat hiç memnun kamadım.. Şimdi aynı hastanede Zeynep hanıma gidiyorum,şimdilik memnunum.. Ama tavsiyesi olan gene varsa onuda duymak isterim![]()
Ben de nereye gidecegını bilememiş durumdayım.16 .haftam bitti hasan akalın a gidiyordum ama artık git gel Nazilli den zorlanmaya basladım.Liva da doğum yapacaktı ama bılmıyorum burda ki özele mi gitsem orda da bldgm doktor yok, Fatıh depbpoylu duymsym gittim bugun ama cok yaşlı![]()