aydın'da en iyi kadın doğum uzmanı kim?

en iyi kim bilmiyorum ama aydında bu işler çok zayıf o kesin
kıbrıs caddesinde yeni bir muayenehane açılmış, tam donanımlı, 4D ultrason da var, op.dr. hasan akalın
çok ilgililer, ben şimdi ona gidiyorum, bi bakın derim

anka hastanesi nasıl bilginiz varmı kızlar??? 3 ayım kaldı doğuma ben daha hastaneyi kesinleştrmdim.

anka hastanesi nasıl bilginiz varmı kızlar??? 3 ayım kaldı doğuma ben daha hastaneyi kesinleştrmdim.

4-5 arkadaşım ankada yaptı çokta memnunlar.ben daha hamile kalamadığım için bilmiyorum.ama doktorum nereyi tavsiye ederse oraya giderdim herhalde.

Ben Aydın Nazilliliyim ama istanbulda yaşıyorum. Geçenlerde ziyarete gittim. Aydından geçerken çok büyük bi kadın doğum hastanesi gördüm. Doktoru bilmem ama benim bile otobüsten inip gidesim geldi. :)

Ben Aydın Nazilliliyim ama istanbulda yaşıyorum. Geçenlerde ziyarete gittim. Aydından geçerken çok büyük bi kadın doğum hastanesi gördüm. Doktoru bilmem ama benim bile otobüsten inip gidesim geldi. :)

ben doktorumun verdiği tahlilleri yaptırmak için gidiyorum o hastaneye ama çok kalabalık malesef..

o gördüğün yeni açılan doğum evi, yani bildiğin devlet hastanesi ama çok kalabalık oluyor o yüzden ben pek gitmiyorum.

hangi doktora gidiyorsunuz?

benim ilk doğumumu nysa da doktr kamil bey yaptı.çok memnunum 2.doğumum içinde kontrollere yine kamil beye gidiyorum.her gittiğmde ssk mı kullanabiliyorm hem 4 boyutlu ultrason var.üstelik ilk doğumum sabaha karşı 5 te oldu kendi doktorum yaptı arkadaşlar herkese tavsiye ederim

Herkese meraba..
Konu başlığı tarihi biraz eski ama yenilere yardımcı olur diye bende bir iki satır yazmayı uygun gördüm :)
Ben Med Line Hastanesinde Olcay Hanıma gidiyodum,fakat hiç memnun kamadım.. Şimdi aynı hastanede Zeynep hanıma gidiyorum,şimdilik memnunum.. Ama tavsiyesi olan gene varsa onuda duymak isterim ;)

Herkese meraba..
Konu başlığı tarihi biraz eski ama yenilere yardımcı olur diye bende bir iki satır yazmayı uygun gördüm :)
Ben Med Line Hastanesinde Olcay Hanıma gidiyodum,fakat hiç memnun kamadım.. Şimdi aynı hastanede Zeynep hanıma gidiyorum,şimdilik memnunum.. Ama tavsiyesi olan gene varsa onuda duymak isterim :KK66:
Ben de nereye gidecegını bilememiş durumdayım.16 .haftam bitti hasan akalın a gidiyordum ama artık git gel Nazilli den zorlanmaya basladım.Liva da doğum yapacaktı ama bılmıyorum burda ki özele mi gitsem orda da bldgm doktor yok, Fatıh depbpoylu duymsym gittim bugun ama cok yaşlı ☺️

Ben de nereye gidecegını bilememiş durumdayım.16 .haftam bitti hasan akalın a gidiyordum ama artık git gel Nazilli den zorlanmaya basladım.Liva da doğum yapacaktı ama bılmıyorum burda ki özele mi gitsem orda da bldgm doktor yok, Fatıh depbpoylu duymsym gittim bugun ama cok yaşlı ☺️

Ben de Nazillideyim ve Referans ta Halil Yalcin Yanık'a gidiyorum. Diger doktorlarin hepsine gitmis dogum yapmis bircok arkadasim var onlarin yorumlarina bakarak sectim doktorumu. Sıkıntılı bir hamilelik geciriyor olmama ragmen ben memnunum doktorumdan cok rahat tutumları ve hastasini da rahatlatiyor. Tavsiye ederim.

Back
X