V VildanPkr Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2023 7 0 1 29 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi VildanPkr #1 Buraya geldiğimden beri iyi bir doktor bulamadım lütfen tavsiyelerinizi yazar mısınız?
hsrttt Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Aralık 2022 3.551 2.071 63 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi VildanPkr #2 Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis
V VildanPkr Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2023 7 0 1 29 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi VildanPkr #3 hasrthasrt .!.: Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis Genişletmek için tıkla... İsmini bildiğiniz doktor varmı? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
hasrthasrt .!.: Adnan Menderes arastirma hastanesini tavsiye ediyor çevremdeki kişiler oradaki Kadın Doğum doktorları daha ilgiliymis Genişletmek için tıkla... İsmini bildiğiniz doktor varmı?
hsrttt Aktif Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Aralık 2022 3.551 2.071 63 12 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi VildanPkr #4 VildanPkr .!.: İsmini bildiğiniz doktor varmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum bi akrabam o hastanenin doktorundan çok memnun kalmıştı öğrenirsem size söylerim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
VildanPkr .!.: İsmini bildiğiniz doktor varmı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hatırlamıyorum bi akrabam o hastanenin doktorundan çok memnun kalmıştı öğrenirsem size söylerim