• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EceKaratass

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2025
6
-1
1
Merhabalar 1 senelik evliyim henüz cinsel birliktelik yaşayamadım.Doktora başvurdum ve başaracağıma çok inanarak gittim.Gittiğim doktor kadın doğum uzmanıydı 5 gün gittim yani 5 seans.İlk gün vajinamı uyuşturdu daha sonra kulak çubuğuna benzer şeyler yerleştirdi.2.gün dilatöre geçtik 2.gün 2 boyutunuda içime aldım.3 seansta 3 ve 4 boyutuna geçtik ve kızlık zarımı orada çözdük.Daha sonra ki kalan 2 seansımda 3 ve 4 boylarını almayı öğrendim hemde lokal anestezi olmadan.İlk bir basınç hissediyorsunuz o basınç geçtikten sonra rahatsınız.Fakattt eve geldiğimde eşimle bunu sağlayamadım ve hala da yapamadık.Sürekli bi kaygı bir korku yaşıyorum aslında kızlık zarımda halledildi korkacak bir şey yok ama yine de olmuyor kendimi çok kasıyorum bana önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

Bana doktor muayeneleri eşimle birlikte olmaktan daha zor geliyor. Muayeneye gideceğim günün gecesinden strese girip düşünmeye başlarım 🙈
Aslında rahat olmakla alakalı her şey ama rahat olması gerektiğini bilince insan daha çok sıkıntı yapıyor. İlk gün biz de yapamamıştık sabah kayganlaştırıcıyla deneriz dedik ve yine yapamadık. Samimi bir arkadaşımı ararım durumu söyledim bana dedi ki 10 yıl oldu ilk seferin acısını hatırlarım ama sonrası yok sadece bir an. Yani gerçekten sadece bir an İçin kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz onun kafada yaşattığı sıkıntı o anı yaşamaktan çok daha kötü. Ben de eşimin yanına gelip ilk sefer kimsede kolay olmuyor biraz rahatlayalım sonra sen birden girersin demiştim öyle yapmıştık. Bir bağırdım falan ama nasıl rahatladığımı anlatamam üstümden kamyondan büyük yük kalkmıştı 😄 herkes yapıyorsa bu yapılabilen bir şey demektir acısından falan korkmayın eşiniz de kendini geri çekmesin yaşayın ve bitsin kafada kolaylaştırın sonra yapın bu kadar ama kayganlaştırıcı mutlaka alın bol bol kullanın kuru olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X