Kına Gecesi Aydında Kına Organizasyonu İçin Firma Önerileriniz

_sunset_

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
145
13
318
Merhabalar,

Eylül ayında Aydın Nazillide 200 250 kişilik kına organizasyonu planlıyorum. Gittiğiniz, anlaştığınız bu işi yapan firmalar varsa yardımlarınızı bekliyorum

Mesajınızı gördüm ve tavsiye verebilmek adına üye oldum, Doruk Organizasyon'u tavsiye edebilirim... Şimdiden hayırlı olsun

Tavsiyeniz için ve iyi dilekleriniz için teşekkürler
Siz kendiniz mi anlaşmıştınız ya da bir yakınınızın kınasında görüp mü beğendiniz acaba?

Sahibi çok yakından tanıdığım biri, geçen sene yaptığı organizasyonlara katıldım. Herşeyiyle çok ilgileniyor, tavsiye ederim o yüzden :)

Merhabalar,

Eylül ayında Aydın Nazillide 200 250 kişilik kına organizasyonu planlıyorum. Gittiğiniz, anlaştığınız bu işi yapan firmalar varsa yardımlarınızı bekliyorum

kına gecesi için çok araştırma yaptık su organizasyonda karar kıldık mükemmel bir kına yaptılar.izgin hanım ilk günden itibaren tüm detaylarla ilgilendi fiyatlarıda verdikleri hizmete göreçok uygun bütcemize göre paket seçmiştik site adreslerinden de inceleyebilirsiniz bence hiç düşünmeden emanet edebilirsiniz ama aydına gidiyorlarmı bilemiyorum yine de kendileriyle görüşebilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…