Aydın'da Önerebileceğiniz Kadın Doğum Uzmanları

alyana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
47
0
36
Aydın
arkadaşşar 7 haftalık hamileyim aydında gidebileceğim iyi bir doğum uzmanı arıyorum.özel muayene yada özel hastane faketmez.

selam canm anka hastanesınde levant hanım war hem hastende hemde ozel yerı war cok iyidir bebegin ıcınde hayırlısı olsn

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım.. ben istanbulda oturuyorum ama aydınlıyım aslen.. bütün akrabalarımın doğum ve kadın hastalıkları şikayetlerinde yardımcı olan bence aydının en iyi kadın doğum doktoru İlker Ali Çerçi'dir.. hakkında paraya düşkün olduğu falan söylentileri yaygındır.. ama ben buna katılmıyorum çünkü annemin rutin kontrollerinde para almadan tedavi etmişliği bile vardır.. doğum evinin doktorudur.. Özel muanehanesi de bulvarda.. tavsiye ederim.. bende 4 haftalık hamileyim aydında olsam ilker beye giderdim hiç düşünmeden..

mrb bende aydın-nazıllı de yasıyorum.39 haftalık hamıleyım doktorum NYSA kadın doğum hastanesınde YALÇIN EROĞLU.doktorumdan memnunum.hastanedekı personeller bıle kendısıne muayne olduklarını soyledıler.cok tıtız dıkkatlı duzenlı bır doktor.bırde BSK ANKA da LEYLANT hanımın cok ıyı oldugunu soyluyorlar.

Bence en iyisi Erdoğan Kılıç. Saat kaç olursa olsun telefonda sorularıma sabırla cevap verdi. Paragöz bir adam değil. Sezaryen oldum ve hiç ağrısız ayağa kalktım. Gerçekten çok ilgili ve bence Aydındaki diğer doktorlardan daha bilgili. Diğerlerinden hiç memnun kalmadım daha önceki gidişlerimde. Erdoğan Bey Ankara tıp mezunu ve kaliteli. Muayenehanesi eski SSknın karşısında ve doğumevinde çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…