aydinlatin beniii

Bunları düşünmek için erken değil mi ? Bide uzun süreli ciddi ilişki demiş :bicak:

çok yakın bir arkadaşımın eşi deniz subayı, 3 çocuğu tek başına doğurdu desem yeridir.
sürekli olarak seyirde eşi, çocuklar babayı unutuyorlar o derece.. ( küçük çocukları )

Bazen burdaki yorumlar çok eğlendiriyor beni :KK46: siz çok yaşayın emi :KK48:

Var tabiki ama ciddi düşünüyoruz uzun sureli bir ilişkimiz var
ya uzun sureli iliski nedir? 16 yasinda ne kadar uzun olabilir. ciddi dusunecek yasin ne basin ne? yahu 5 yillik erkek arkadasim vardi esimden once 25 yasindaayrildum onda bile ciddi iliskim var evlenicem demedim ya.
aklin varsa okursun.

ya uzun sureli iliski nedir? 16 yasinda ne kadar uzun olabilir. ciddi dusunecek yasin ne basin ne? yahu 5 yillik erkek arkadasim vardi esimden once 25 yasindaayrildum onda bile ciddi iliskim var evlenicem demedim ya.
aklin varsa okursun.
18inde evlenip 19unda cocuk doguracak gibi sezdim. 2 yili kalmis:kahve:

Bence mobilya beyaz esya bakmaya basla. 3 ayda 1 kocani gorursen öp basina koy ablacim.

Sevdigim çocuk deniz astsubayi olacak. Evlendigimizde onun yüzünü cok goremeyecekmiyiiiim
çocuk derken haklıymışsın demek:))
sen 16 olduğuna göre o da 16-17 dir çünkü:))
derslerini çalış sen yavrucum.
bu mevzular için çok küçüksün daha:))

Görevi önemli.. Mesela ankaradadır elzem durumlar hariç memur gibi her akşam gelir evine..

Sevdigim çocuk deniz astsubayi olacak. Evlendigimizde onun yüzünü cok goremeyecekmiyiiiim

Hayatını evlilik düşünerek geçirmemelisin. Öncelikli hedefin bu yaşta nasıl evlilik olabiliyor şaşıyorum, gez-toz, oku, işe giriş bi ayakların üzerinde dur.

Back
X