- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdım oraya da . Ama şimdi arkadaşın işi için bunu da açma gereği duydum. İki kız yola çıkıcaz sonuçta. Bilmediğimiz bir yer.
Otogarın yukarısından binicez yani peki şidmi netten baktık da adliyenin o tarafta varmış pansiyon .Aydinnnn benim sehrim, hayalimm, insallah bi gun oraya yerlesmek nasip eder Allahim.
Ben de orda okudum. Eger merkezdeyse kampusu merkez cok guzeldir. Otogarin hemen ust tarafi Adnan Menderes bulvari. Her yere ulasim var merkezden. Kiralar falan cok uygundu ben ogrenciyken. Pazara cikardim, azcik paramla bi suru sey alirdim. Pazari cok uygundu yani.
Tam yasanacak yer. Sakindir, oyle kavgali gurultulu bi sehir degil.
Çok teşekkür ederizPansiyonlar otogarin yaninda pek yok. Bulvardan yukarda sevgi yolunda bir suru pansiyon var. Ama ne derece guvenlidir bilemicem. Biz esimle bi kere pasa otelde kaldik begenmedik. Ucuz ama pek guvenli gorunmedi bana.
Numaralı yani hepsi anladım . Orada sorarım artık. Dolmuş kartı filan mı kllanılıyor Gardan yada o bahsettiğiniz durak ın ordan alabilir miyiz onu ?Ben dolmus kodlarini unuttum ama otogardan bulvara cikin, otogarin karsisindaki duraklarda bekleyin. Adliye tarafina gidenleri sorarsiniz birine. 10 dk bile degil zaten bulvardan adliye.
Çoook teşekkür ederimmCanim ben aydinliyim otogar tasinda arkadasin bahsettigi yerden mugla yoluna ama onunden dolmuslar geciyor 1 numaraya bindiginde seni ramazanpasa duragina goturur zaten hemen ust tarafi adliye caddesi oluyor sofore soglersen sana gosterecektir. Ama orada pansiyon pek yok galiba yaa genelde bulvar ve sevgi yolunda var o dedigim duraktagin asagisida sevgi yolu genelde orada var
Aaaa yapmaz öyle birşey inşallah valla öyle bir şey yaparsa onu çok üzecek olaylar yaşayacak öyle hissediyorumOnceki konularini okumustum.
Bana sanki o cocugun yanina gideceksin de bu sekilde soruyorsun gibi geldi.
Kimse yapma demesin diye.
İnsallah yaniliyorumdur.