- 4 Eylül 2015
- 234
- 150
- 23
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
kesinlikleee bende bekliyorum heyeccanla tavisyeleri çünkü bu kızın cildine bayılıyorumkonuyu takipteyim.
Bendeeeekesinlikleee bende bekliyorum heyeccanla tavisyeleri çünkü bu kızın cildine bayılıyorum
?Allah vergisi.
alalh vergisi derken anlayamadım
alalh vergisi derken anlayamadım
çok teşekkür ederim ilgilenmeniz bu denlki detay vermeniz harika göz altları morlupu temizliği yapıyorum beslenmede güzel belki genetiktir dmeekki onda çare yok ozazman1- Defne'nin cildi ışıklı bir çekimde iğrenç görünüyor. Aksine sorunlu bir cilt. :) O kadar makyaj ve filtre ile hepimiz harika görünürdük.
Gözeneklerin için cilt temizliği çok önemli. Sabah akşam uygun bir jelle yıkamak ve tonik. Çok pahalı markalar var ama alınabilir makul olan La Roche Posay, gözenek küçültücü microclear tonik. Bunun yüz yıkama jeli cildine uygunsa olabilir. Değilse Avene marka öneririm. Yıkamadan sonra tonikli pamuğu görünce yıkamanın yetmediğini anlayacaksın. Artı cilt ister yağlı, ister normal, ister kuru olsun muhakkak uygun bi nemlendirici ile nemlendirilmelidir. Yağ: nem değildir. Cilt nemlendirilmezse çöker. Cilt kirli ise gözenek oluşturur. Sigara, gözenek konusunda büyük bir etkendir. Antioksidan şeyler tüketerek desteklenmelidir.
Gözaltı morlukları uykusuzluk, beslenme, cilt temizliği ile alakalı veya genetiktir. Genetikse yapılacak bir şey yok. 25 yaş üstü herkes göz çevresi nemlendiricisi kullanmalı. Bilgisayar bile kırışıklığa etkendir. Uygun bir nemlendirici, buz, düzenli uyku, salatalık işe yarar.
Cilt maskesi ise % 40 çinko oksit krem. Haftada 1-2 kalın tabaka sürülüp sabaha kadar veya gündüz 3-4 saat tutulur. Fazlası pamukla alınıp cilt yıkanır. Bu cildi aydınlatır, kızarıklıkları giderir ve besler.
Tüm bunlar düzenli kullanımda etki eder. Cildi hırpalamaktan, kalitesiz ürün kullanımından, uzun süreli ve sık sık makyajdan, kötü yeme alışkanlıklarından kaçınılmalı ve bol su içilmelidir.
Ek olarak her gün 1 adet Evicap e vitamini (200 mg) cilde çok iyi gelir. Araştırın derim.
Not: Ben uzman değilim, çok fazla araştırdım ve ürün denedim. Bana faydası olanlar ve genel gözlemlerim bu şekilde. Cildim dünyanın en mükemmeli diyemem ama iyi olduğu söylenir.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?