Cilt Bakımı Ürünleri Aydınlık,Pürüzsüz ,Mermer Gibi Kiralık AŞk Defnesi gibi bir Cilt İçin Tavsiyeler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Allah Bana Yeter

Bana bir parça, yüreği güzel, samimi insan lazım.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
234
150
23
merhaba arkadaşlar öncelikle:
1.Göz altı morlukları aşırı derecede var
2normal bir cilt yapısına sahibim karma normal aslında ama yağlı değil kuruda değil
3gözenek sıkınıtmda
4cilt tonu eşitsizliğim var
5ten rengimin açılıp şerffaf harika kiralık aşktak defne gibi bir cilt isitoorum bu konuda herkesn kesin sonuç almış kişilerin tavsiyesini bekliyorum benim ten rengimde bergüzar korelgibi diyeyim:):))::KK200::KK200::KK200::KK200::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
images.webp

BenLiLa
22-02-08, 02:02
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

Mesela böyle bir bilgi buldumn ben:D

2 yumurta akı ve saf bebek pudrasını mama kıvamına yani kremsi bi kıvama gelene kadar yumurta akının içine ilave edıyoruz..daha sonra temizlenmiş cilde uyguluyoruz ve yarım saat kadar bekletıyoruz daha sonra ılık suyla duruluyoruz işte bu kadar basit..ardından günlük nemlendırıcınızı uygulayabilirsiniz.

Kızlar siz öyle cilt istiyorsunuz ama o kadar da güzel birşey değil ki. Mesela bende çok beyazımdır. Cildiniz çok hassas oluyor ve her kusurunuz belli oluyor. Fotoğraflarda ruh gibi çıkıyorsunuz. Güneşte yarım saat kalsanız 3 gün pancar gibi geziyorsunuz. Kaş bıyık alınsa 2-3 saat kızarıklık geçmiyor belli oluyor. En ufak tüy probleminiz görünüyor. Fondoten kullanmam ama bazen sivilcelerin üzerine sürmek için bir tane küçük alayım dedim fondoten bile bulunmuyor. Hele bacaklarımı görseniz... Ailem denize şezlong düşmüş diye şaka yaparlar o derece beyaz yani.Biraz genetik aslında. Benim yaptığım pek bşi yok aslında. Sabahları yüzümü soğuk suyla yıkarım ama kurulamam. Kaşlarımın ortası çok kuru oraya birazcık bepantene sürerim o kadar. Yani evet görüntü olarak fena durmuyor ama cidden zor

1- Defne'nin cildi ışıklı bir çekimde iğrenç görünüyor. Aksine sorunlu bir cilt. :) O kadar makyaj ve filtre ile hepimiz harika görünürdük.
Gözeneklerin için cilt temizliği çok önemli. Sabah akşam uygun bir jelle yıkamak ve tonik. Çok pahalı markalar var ama alınabilir makul olan La Roche Posay, gözenek küçültücü microclear tonik. Bunun yüz yıkama jeli cildine uygunsa olabilir. Değilse Avene marka öneririm. Yıkamadan sonra tonikli pamuğu görünce yıkamanın yetmediğini anlayacaksın. Artı cilt ister yağlı, ister normal, ister kuru olsun muhakkak uygun bi nemlendirici ile nemlendirilmelidir. Yağ: nem değildir. Cilt nemlendirilmezse çöker. Cilt kirli ise gözenek oluşturur. Sigara, gözenek konusunda büyük bir etkendir. Antioksidan şeyler tüketerek desteklenmelidir.
Gözaltı morlukları uykusuzluk, beslenme, cilt temizliği ile alakalı veya genetiktir. Genetikse yapılacak bir şey yok. 25 yaş üstü herkes göz çevresi nemlendiricisi kullanmalı. Bilgisayar bile kırışıklığa etkendir. Uygun bir nemlendirici, buz, düzenli uyku, salatalık işe yarar.
Cilt maskesi ise % 40 çinko oksit krem. Haftada 1-2 kalın tabaka sürülüp sabaha kadar veya gündüz 3-4 saat tutulur. Fazlası pamukla alınıp cilt yıkanır. Bu cildi aydınlatır, kızarıklıkları giderir ve besler.
Tüm bunlar düzenli kullanımda etki eder. Cildi hırpalamaktan, kalitesiz ürün kullanımından, uzun süreli ve sık sık makyajdan, kötü yeme alışkanlıklarından kaçınılmalı ve bol su içilmelidir.
Ek olarak her gün 1 adet Evicap e vitamini (200 mg) cilde çok iyi gelir. Araştırın derim.
Not: Ben uzman değilim, çok fazla araştırdım ve ürün denedim. Bana faydası olanlar ve genel gözlemlerim bu şekilde. Cildim dünyanın en mükemmeli diyemem ama iyi olduğu söylenir.
Sevgiler,

1- Defne'nin cildi ışıklı bir çekimde iğrenç görünüyor. Aksine sorunlu bir cilt. :) O kadar makyaj ve filtre ile hepimiz harika görünürdük.
Gözeneklerin için cilt temizliği çok önemli. Sabah akşam uygun bir jelle yıkamak ve tonik. Çok pahalı markalar var ama alınabilir makul olan La Roche Posay, gözenek küçültücü microclear tonik. Bunun yüz yıkama jeli cildine uygunsa olabilir. Değilse Avene marka öneririm. Yıkamadan sonra tonikli pamuğu görünce yıkamanın yetmediğini anlayacaksın. Artı cilt ister yağlı, ister normal, ister kuru olsun muhakkak uygun bi nemlendirici ile nemlendirilmelidir. Yağ: nem değildir. Cilt nemlendirilmezse çöker. Cilt kirli ise gözenek oluşturur. Sigara, gözenek konusunda büyük bir etkendir. Antioksidan şeyler tüketerek desteklenmelidir.
Gözaltı morlukları uykusuzluk, beslenme, cilt temizliği ile alakalı veya genetiktir. Genetikse yapılacak bir şey yok. 25 yaş üstü herkes göz çevresi nemlendiricisi kullanmalı. Bilgisayar bile kırışıklığa etkendir. Uygun bir nemlendirici, buz, düzenli uyku, salatalık işe yarar.
Cilt maskesi ise % 40 çinko oksit krem. Haftada 1-2 kalın tabaka sürülüp sabaha kadar veya gündüz 3-4 saat tutulur. Fazlası pamukla alınıp cilt yıkanır. Bu cildi aydınlatır, kızarıklıkları giderir ve besler.
Tüm bunlar düzenli kullanımda etki eder. Cildi hırpalamaktan, kalitesiz ürün kullanımından, uzun süreli ve sık sık makyajdan, kötü yeme alışkanlıklarından kaçınılmalı ve bol su içilmelidir.
Ek olarak her gün 1 adet Evicap e vitamini (200 mg) cilde çok iyi gelir. Araştırın derim.
Not: Ben uzman değilim, çok fazla araştırdım ve ürün denedim. Bana faydası olanlar ve genel gözlemlerim bu şekilde. Cildim dünyanın en mükemmeli diyemem ama iyi olduğu söylenir.
Sevgiler,
çok teşekkür ederim ilgilenmeniz bu denlki detay vermeniz harika göz altları morlupu temizliği yapıyorum beslenmede güzel belki genetiktir dmeekki onda çare yok ozazman:(

Kiralık Aşktaki Defnenin cildinden istiyorsan aynı onun gibi beslenmeli, onun gittiği merkezlere gidip onun yaptırdığı bakımları yapmalısın :cool:
pek sade vatandaşın yapacagı tarzda bakımlar olmadıgına eminim :KK66:

Doğuştan Bergüzar Korel'in cilt tonuna sahipseniz herhangi bir krem,maske vs. ile Defne'nin tonuna ulaşmanız imkansız.

Back
X