Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hgoppala insan esinden utanirmi ozaman banyoda yapmayin birlikte esine utaniyorsaniz ozaman cinsellik tamamen kiskirtici sizin icin böyle birsey asla olamaz ozaman plajada gidemezsin bikiniyle ne bileyim böyle sey olurmu ya
biz karanlıkta sevişmeyi cok seviyoruz :) gözlerimizin ısıgı aydınlatıyor odamızı ..romantizmin dorukları oluyor zaten..ısık her zaman varonu yaparkende görmeyiversem nolcakki
aydınlık bence değişik utanmak da neymiş yav kocam o benim niye utanıcakmışım hem vücudunu görmek çok hoşuma gidiyor o da beni rahat görüyo neyi saklıyorum ki sanki hem göz teması önemli yani :1hug:şakkıdı
utanıLabiLir asLında ama erkekLerin bunu çok sevdiğini biLiyorum ve ben de kendine güvenen biri oLduğuma göre utanmayı rafa kaLdırmak gerektiğine inanıyorumm :teytey: ama asıL tercihim Loş ışık oLmuştur.. Atmosfer daha çekici cezbedici oLmaz mı cokacimcoook
yok yaa ben utanma degıldee sonucta sex cıftler ıcın en ozel en duygulu ve bırbırlerını hıssettıklerı bı paylasım.. sevısmenın sonunun nereye varacagıı bellı :jeyyar: oyuzden o ambıyans ve romantızmmı bozuyo ısıklar .. sevmıyorumm :1closedeyes: