Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben tüp bebek ile hamile kaldım ve aygen çelik e maltepe eğitim ve araştırma hastanesine gitmeyi düşünüyorum. varmı arkadaşlar aranızda aygen hanıma giden
Evet hamileliğim boyunca takibimi ve doğumumu AYGEN ÇELİK yaptı. şu kadarını söylemek istiyorum; Kendine güveni, bilgisi, kişiliği, samimiyeti ile hepinize tavsiye ediyorum...
Evet hamileliğim boyunca takibimi ve doğumumu AYGEN ÇELİK yaptı. şu kadarını söylemek istiyorum; Kendine güveni, bilgisi, kişiliği, samimiyeti ile hepiniz
Tebrik ederim sanirim çocuk okula başlayacaktır artık zaman nasıl izafi :) ben de gebelik planlıyorum bi süredir ve kısmen riskli gebelik olacak benimki miyom olduğu için ama olmayadabilir o yüzden Aygen Hanıma gitmeyi düşünüyorum umarım memnun kalirim